Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Значи толку му е убаво у тоа Куманово а

Не се знае , ама управа наша си е глупа дебила Мандиќа га стављав пред Уроша

Значи толку му е убаво у тоа Куманово а
Убаво му е и сака га клуб затој што пред 4 године кд не е имаја понуде дојде туја нас ни требаше центар повржа се сс играчи немам гу слику кд улете против полицију у Кале кд играсмо сс Вардара он и Костовски и не сам сигуран за Димчевскога против ЕБР за да не заштитив. И много други ствари. :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

money-love.jpg

Што знам момци, нема да ме изненади ако отиде у МЗТ по инат на овија гомнари...

Што знам момци, нема да ме изненади ако отиде у МЗТ по инат на овија гомнари...
Његови зборови су дека неќе да иде у МЗТ ако се предомислија, у што чисто сумњам, тој е друго

http://sport.com.mk/?itemid=2D4F9EA34DD1DC4AA468F91BF811AFF9

Ајт наздравје Луковиќ. Фала му за све, надам се дека следеќа дестинација ќе му е Европа, али имам осеќај дека наредну сезону па ќе га гледамо у наш дрес. Ќе видимо. Него ајде сга кој га знае овога што наводно ќе му биде замена - Ненад Мишановиќ? Не можу да најду саглам статистику, тој што најде не е бш сјајно.

http://sport.com.mk/?itemid=2D4F9EA34DD1DC4AA468F91BF811AFF9

Ајт наздравје Луковиќ. Фала му за све, надам се дека следеќа дестинација ќе му е Европа, али имам осеќај дека наредну сезону па ќе га гледамо у наш дрес. Ќе видимо. Него ајде сга кој га знае овога што наводно ќе му биде замена - Ненад Мишановиќ? Не можу да најду саглам статистику, тој што најде не е бш сјајно.
3,2 поена у просек без скокови.

http://basketball.realgm.com/player/Nenad-Misanovic/International/29708[DOUBLEPOST=1449480189][/DOUBLEPOST]Куде е тј @ColdSky гратско дете што се движело меѓу нарот и све знајало :D Не се бламирај више на фан клуб кд незнаеш како идев работе :D

Ќе останаја Урош ... рацку мој :D :icon_lol::kuracc:

Овој е една од поглупи одлуке на управу у постојање на КК Куманово. Имало е много, али овај е на врв :D Али па од другу страну, кд нејќе да остане играч што можеш да направиш, збору освен да га намаваш Мандиќа ако е он бија проблем? Сигурно му е сметало на Луковиќа што га истерасва татка му (а тој беше паметна одлука) и што се доведе Трајковски - и двете су му глупи причине за раскинување на договор. Тачно дека е требало да се направи све за да се задржи, али овакво инатење е смешно. Наместо да се радуе што ќе игра у бољи тим сс бољи играчи, он се љути :D У сви овија глупости што се десисва од лани навамо, Курчо испадна најпрофесионалац играч. Јебига другари, ајде да видимо овој скоро 2.20 дрво што ќе прави на терен. Само да не е Радоје :D

Има ли некој упдејт за Ракочевиќа? До петак информација беше дека још работив на случај?

Има ли некој упдејт за Ракочевиќа? До петак информација беше дека још работив на случај?
Готова работа е ... само не се објавуе још, гледаш дека зимамо играчи од втору мкд лигу и некои центри сс 3 метра што имав 2 поена просек :D Кој црн Ракочевиќ :D

Готова работа е ... само не се објавуе још, гледаш дека зимамо играчи од втору мкд лигу и некои центри сс 3 метра што имав 2 поена просек :D Кој црн Ракочевиќ :D
Ракочевиќ е смеѓ, не е црн :ROFLMAO:

Још увек не ми се веруе дека га избрасва Луковиќа прее Мандиќа :|

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom