Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво му е и сака га клуб затој што пред 4 године кд не е имаја понуде дојде туја нас ни требаше центар повржа се сс играчи немам гу слику кд улете против полицију у Кале кд играсмо сс Вардара он и Костовски и не сам сигуран за Димчевскога против ЕБР за да не заштитив. И много други ствари.Значи толку му е убаво у тоа Куманово а
Плус има слободу за алтернативну релаксацију if you know what I mean + трпа гу газдарицу на бела дону и тако то
Његови зборови су дека неќе да иде у МЗТ ако се предомислија, у што чисто сумњам, тој е другоШто знам момци, нема да ме изненади ако отиде у МЗТ по инат на овија гомнари...
3,2 поена у просек без скокови.http://sport.com.mk/?itemid=2D4F9EA34DD1DC4AA468F91BF811AFF9
Ајт наздравје Луковиќ. Фала му за све, надам се дека следеќа дестинација ќе му е Европа, али имам осеќај дека наредну сезону па ќе га гледамо у наш дрес. Ќе видимо. Него ајде сга кој га знае овога што наводно ќе му биде замена - Ненад Мишановиќ? Не можу да најду саглам статистику, тој што најде не е бш сјајно.
Готова работа е ... само не се објавуе још, гледаш дека зимамо играчи од втору мкд лигу и некои центри сс 3 метра што имав 2 поена просекИма ли некој упдејт за Ракочевиќа? До петак информација беше дека још работив на случај?
Ракочевиќ е смеѓ, не е црнГотова работа е ... само не се објавуе још, гледаш дека зимамо играчи од втору мкд лигу и некои центри сс 3 метра што имав 2 поена просекКој црн Ракочевиќ
![]()