Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво му е и сака га клуб затој што пред 4 године кд не е имаја понуде дојде туја нас ни требаше центар повржа се сс играчи немам гу слику кд улете против полицију у Кале кд играсмо сс Вардара он и Костовски и не сам сигуран за Димчевскога против ЕБР за да не заштитив. И много други ствари.Значи толку му е убаво у тоа Куманово а

Плус има слободу за алтернативну релаксацију if you know what I mean + трпа гу газдарицу на бела дону и тако то
Његови зборови су дека неќе да иде у МЗТ ако се предомислија, у што чисто сумњам, тој е другоШто знам момци, нема да ме изненади ако отиде у МЗТ по инат на овија гомнари...
3,2 поена у просек без скокови.http://sport.com.mk/?itemid=2D4F9EA34DD1DC4AA468F91BF811AFF9
Ајт наздравје Луковиќ. Фала му за све, надам се дека следеќа дестинација ќе му е Европа, али имам осеќај дека наредну сезону па ќе га гледамо у наш дрес. Ќе видимо. Него ајде сга кој га знае овога што наводно ќе му биде замена - Ненад Мишановиќ? Не можу да најду саглам статистику, тој што најде не е бш сјајно.
Не се бламирај више на фан клуб кд незнаеш како идев работе 

Али па од другу страну, кд нејќе да остане играч што можеш да направиш, збору освен да га намаваш Мандиќа ако е он бија проблем? Сигурно му е сметало на Луковиќа што га истерасва татка му (а тој беше паметна одлука) и што се доведе Трајковски - и двете су му глупи причине за раскинување на договор. Тачно дека е требало да се направи све за да се задржи, али овакво инатење е смешно. Наместо да се радуе што ќе игра у бољи тим сс бољи играчи, он се љути
У сви овија глупости што се десисва од лани навамо, Курчо испадна најпрофесионалац играч. Јебига другари, ајде да видимо овој скоро 2.20 дрво што ќе прави на терен. Само да не е Радоје 
Готова работа е ... само не се објавуе још, гледаш дека зимамо играчи од втору мкд лигу и некои центри сс 3 метра што имав 2 поена просекИма ли некој упдејт за Ракочевиќа? До петак информација беше дека још работив на случај?
Кој црн Ракочевиќ 
Ракочевиќ е смеѓ, не е црнГотова работа е ... само не се објавуе још, гледаш дека зимамо играчи од втору мкд лигу и некои центри сс 3 метра што имав 2 поена просекКој црн Ракочевиќ
![]()