Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш инфо и за играчиве на МЗТ на кратко кој како изиграл ?
Кире не играше, повреден.
Кашлица повторно ? Е сам си е крив му е кажано да не седи на ладен бетон.Кире не играше, повреден.
мислиш у недељу... иначе борис трајковски играв...У која сала ги игра оваа сезона домашните натпревари Карпош Соколи? Треба утре да се бодри Куманово..
На секој можен начин се уништува кошарката.. Како обичен гледач неможам да присуствувам на утакмицата?Борис Трајковски.
Најавено им е на официјалните лица од КК Куманово дека гостински навивачи нема да бидат пуштени.
Они ти се специфичен тим.На секој можен начин се уништува кошарката.. Како обичен гледач неможам да присуствувам на утакмицата?
По некоја логика секој спорт се игра за публика и фанови.. Јас сепак ќе си ја пробам среќата во недела, несакам да ја пропуштам третата победа по ред на Куманово.Они ти се специфичен тим.
Карти делат само на родители по околните школи и карти во продажба нема. Ако дојдеш на врата, ќе ти речат немаш карта. Кога ќе им кажеш дека нигде не се продаваат карти, ќе ти речат, ете другите имаат, ама не знаеме од кај им се![]()
Има алтернативни влезовви, јас така влеговПо некоја логика секој спорт се игра за публика и фанови.. Јас сепак ќе си ја пробам среќата во недела, несакам да ја пропуштам третата победа по ред на Куманово.![]()