- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Ако може по ПП да ми испратиш кои се тие влезови да не влегувам во конфликти на врата, па да зборат Кумановци биле много терсене..Има алтернативни влезовви, јас така влегов![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако може по ПП да ми испратиш кои се тие влезови да не влегувам во конфликти на врата, па да зборат Кумановци биле много терсене..Има алтернативни влезовви, јас така влегов![]()
И за у Струмицу кажасва истоБорис Трајковски.
Најавено им е на официјалните лица од КК Куманово дека гостински навивачи нема да бидат пуштени.
Не е исто гостовање у Струмицу сс овој.. Овија су некој посебан случај ваљда имав алергију кт има публика..И за у Струмицу кажасва исто![]()
На секој можен начин се уништува кошарката.. Како обичен гледач неможам да присуствувам на утакмицата?
1 болд : За тој постои секјурити на врата што претресуе, ако су неспособни тој е друга работа.Борис Трајковски е премногу голема сала за да се обезбедува целосно. Никој не може да гарантира дека гостинските навивачи нема да фрлат предмети на терен. Казните за фрлање предмет на терен се од 500 евра па нагоре по предмет. За споредба, само по тој основ на казни од навивачи лани Работнички платил 30.000 евра.
Плус да не те потсетувам за Вардар - Куманово, кога Лукович заврши во болница.
Ако се размислува за вакви црни сценарија подобро нека не иде ни обична публика пошто може да му се спојат жичките на некој неарен да искорне столче и да те убие. Затоа најубаво празни трибини и нека играат за докторите и асистентите на клупа.Многу лесно се шверцуваат ситни предмети кои можат да се фрлат на терен ко упаљач или метални пари. У крајна линија столици се корнат и се фрлаат у терен и многу други предмети кои се дел од инвентарот на салата се таму и можат да бидат искористени.
Начин на заштита со претрес е смешно. Не те спасува.
Лукович влезе у сукоб со полиција па заврши у болница (а после и у полиција). Ова е сигурно затоа што човекот што го однесе во болница сега е доктор на Карпош Соколи.
Гледамо у претходни сезоне сви сале без столчиња останасва, упаљачи се изфрљасва толко што сви смо на кибрит сга а и много паре имамо за да ги фрљамо ..Многу лесно се шверцуваат ситни предмети кои можат да се фрлат на терен ко упаљач или метални пари. У крајна линија столици се корнат и се фрлаат у терен и многу други предмети кои се дел од инвентарот на салата се таму и можат да бидат искористени.
Начин на заштита со претрес е смешно. Не те спасува.
Лукович влезе у сукоб со полиција па заврши у болница (а после и у полиција). Ова е сигурно затоа што човекот што го однесе во болница сега е доктор на Карпош Соколи.