Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
naredno kolo ovce pole vs karpos ke gledame dobar natprevar

Go gledavme i go dobivme OVCE POLE-karpos sokoli 93:80
NEBOJSA RISTIC-GORDOST OVCEPOLSKA

Od maloto gratce nasekade se slusa,cisti Makedonci nie sme vo dusa,stoime gordo,peeme na glas-Napred OVCE POLE igraj ti za nas!!!

Go gledavme i go dobivme OVCE POLE-karpos sokoli 93:80
NEBOJSA RISTIC-GORDOST OVCEPOLSKA

Od maloto gratce nasekade se slusa,cisti Makedonci nie sme vo dusa,stoime gordo,peeme na glas-Napred OVCE POLE igraj ti za nas!!!

to micka :helou::helou::helou:

Карпош Соколи има квалитетна екипа и со малку труд можат да направат некој успех.. иначе имаат фанови... јанг бојс карпош се едни од нив... :D и сега се во прва лига а имаат шанси и да останат во неја :D

Карпош Соколи има квалитетна екипа и со малку труд можат да направат некој успех.. иначе имаат фанови... јанг бојс карпош се едни од нив... :D и сега се во прва лига а имаат шанси и да останат во неја :D
Јанг бојс карпош?ќе може да ни кажеш нешто повеќе за нив?Или ако имаш слика некоја да пуштиш.

Јанг бојс карпош?ќе може да ни кажеш нешто повеќе за нив?Или ако имаш слика некоја да пуштиш.
не е тоа некоја си голема навивачка група... собрани се мал број на души кои одат секоја утакмица да го бодрат својот тим ... ако ништо друго барем имаат навивачи... иначе групата е формирана на 29 јануари 2014 год. слики има кај воџата ацо и тој ке се приклучи на темава па ке ви прати слики :D иначе друго ако те интересира нешто прашај... поздрав![DOUBLEPOST=1397243858][/DOUBLEPOST]Ако има заинтересирани да формираат друга навивачка група на соколи нека ми кажат ке контактирам јас со воџата на јанг бојс карпош ацо . поздрав!

Последно уредено:
Ставете слика од клубот, за Википедија ми е.[DOUBLEPOST=1397257545][/DOUBLEPOST]И останато инфо, кога е создаден и историја за клубот.

Последно уредено:
не е тоа некоја си голема навивачка група... собрани се мал број на души кои одат секоја утакмица да го бодрат својот тим ... ако ништо друго барем имаат навивачи... иначе групата е формирана на 29 јануари 2014 год. слики има кај воџата ацо и тој ке се приклучи на темава па ке ви прати слики :D иначе друго ако те интересира нешто прашај... поздрав![DOUBLEPOST=1397243858][/DOUBLEPOST]Ако има заинтересирани да формираат друга навивачка група на соколи нека ми кажат ке контактирам јас со воџата на јанг бојс карпош ацо . поздрав!
Ме интересира какви ви се односите со ЦПБ? :D

Ме интересира какви ви се односите со ЦПБ? :D
немаме ние ништо против другите навивачки групи :D[DOUBLEPOST=1397310660][/DOUBLEPOST]Ако има заинтересирани да формираат навивачка група на КАРПОШ СОКОЛИ нека ми кажаат!!! :D

Какви црни јанг бојс Карпош, осен Стефче Јакимовски и неговите телохранители и децата од младинсите школи, никој жив не навива за Карпош Соколи...
Иначе честито опстанок во лигата, направивте добар тим за плеј аутот.

Карпош Соколи на секој натпревар на домашен терен има по 300 гледачи. Навивачки групи во права смисла на зборот нема затоа што клубот не сака да има. Она што клубот сака да го има е театарска публика.

Со последното засилување Диме Тасовски, клубот полека го затвара ростерот за новата сезона. Со многу нови и квалитетни играчи, влагаме со амбиција за влез во Супер лигата.
Првата контролна средба ќе ја одиграме во Вторник против МЗТ во Маврово. Наредната најверојатно ќе биде во Петок во Ниш со Константин.

Тимот за новата сезона:

Ангел Тасевски
Александар Васич
Игор Мијајлович
Владимир Филипович
Владимир Георгиевски
Игор Пенов
Диме Тасовски
Кирил Павловски
Дуле Кнежевич
Филип Бакоч

МЗТ - Соколи 61:59

Постојано водство на МЗТ во текот на целиот натпревар. Најголемата предност беше 10 поени, но МЗТ никако не можеше да ја задржи повеќе од 20 секунди. На крајот имавме 2 напада на 11 секунди до крај при 2 поени за нив, но не успеавме да ги искористиме со поени за продолжение или победа.

Одлична игра на тимот со оглед на тоа што сме 2 недели поназад со подготовки и ова е прва контролна средба. Владее одлична атмосфера и тимски дух, ќе бидеме и уште подобри. Дуле зел на 40 години на пријателска утакмици се фрла по топка, се здроби. Плус место не го држи, цупка на прсти. Најдобри поединци Мијајлович и Васич, особено вториов. Пенов одличен во скок и во одбрана. Димче се гледа е вон форма и му треба да симне 4-5 кила, но до почетокот на сезоната и тоа ќе се среди.

МЗТ - Соколи 61:59

Постојано водство на МЗТ во текот на целиот натпревар. Најголемата предност беше 10 поени, но МЗТ никако не можеше да ја задржи повеќе од 20 секунди. На крајот имавме 2 напада на 11 секунди до крај при 2 поени за нив, но не успеавме да ги искористиме со поени за продолжение или победа.

Одлична игра на тимот со оглед на тоа што сме 2 недели поназад со подготовки и ова е прва контролна средба. Владее одлична атмосфера и тимски дух, ќе бидеме и уште подобри. Дуле зел на 40 години на пријателска утакмици се фрла по топка, се здроби. Плус место не го држи, цупка на прсти. Најдобри поединци Мијајлович и Васич, особено вториов. Пенов одличен во скок и во одбрана. Димче се гледа е вон форма и му треба да симне 4-5 кила, но до почетокот на сезоната и тоа ќе се среди.
Ако сакаш инфо и за играчиве на МЗТ на кратко кој како изиграл ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom