Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Самарџиќ ако го земат на коњ ќе се...за Фаџоли по се изгледа заврши сезоната, а пак за Погба не знам што уште чекаат, нека му раскинат одма договор.

7-8 месеци бан за Фаџиоли...
Автоматски споено мислење:

Самарџиќ ако го земат на коњ ќе се...за Фаџоли по се изгледа заврши сезоната, а пак за Погба не знам што уште чекаат, нека му раскинат одма договор.
Не можат да му раскинат договор сега. Мора да почекаат крај на сезона, а дотогаш да му исплаќаат 2000 евра секој месец..

Не можат да му раскинат договор сега. Мора да почекаат крај на сезона, а дотогаш да му исплаќаат 2000 евра секој месец

Ова црново до толку е ѓубре карактер, што нема ни сам да им понуди раскинување на договорот, туку ќе ги цица тие 2000 евра месечно до Јуни.

Италијаните нека си работат на обрзовниот систем и нека забрант на дресови кладилници и бетинг страници па децата нема да им играат комар.

Ги најдоа млади и недоволно афирмирани до душа Тонали е доста познат во светски рамки, не би ме зачудило Милан да знаеле се ова и да им го спопикаа на Њукасл.

Последно уредено:
OFFICIAL : Juventus star Nicolò Fagioli has officially been handed a seven-month ban from football for betting, accepting a plea bargain including therapy for gambling addiction and helping others to avoid a similar fate.

He is banned from playing for seven months.

Сепак 12 месеци казна за Фаџоли, ќе се враќа Ноември 2024... Тоа е, што си дробел тоа ќе си сркаш, штета стварно, ова може ептен психички да му влијае, ама памет за друг пат да не трча по мајката на Заниоло кога Валето му е на 2 чекора.
Моментално средината ни е уби боже, у зима обавезно нека ги земаат Турам и Самарџиќ.

Данило, Влахо и Киеза го пропуштаат Милан...овде Х ако извадат на коњ ќе се

OFFICIAL : Juventus star Nicolò Fagioli has officially been handed a seven-month ban from football for betting, accepting a plea bargain including therapy for gambling addiction and helping others to avoid a similar fate.

He is banned from playing for seven months.

12 месеци се

Сепак 12 месеци казна за Фаџоли, ќе се враќа Ноември 2024... Тоа е, што си дробел тоа ќе си сркаш, штета стварно, ова може ептен психички да му влијае, ама памет за друг пат да не трча по мајката на Заниоло кога Валето му е на 2 чекора.
Моментално средината ни е уби боже, у зима обавезно нека ги земаат Турам и Самарџиќ.

12 месеци се
Можи по 7 да се врати под одредени услови.

12 месеци се

Последно уредено:

Најтешко му било во периодот од март до април 2023-та. Тогаш за време на мечот Сасуоло - Јувентус направил грешки на теренот и тренерот го изватил. Тогаш беше снимен од камерите како плаче. „Плачев мислејќи на моите долгови од кладење“, признал Фаџоли.

Ооооо, крв му ебам!!! На тој натпревар изгубија 1:0, тој за долговите плачел. Нека дреме сега 7 месеци ко е глуп

During his time in charge of the Nerazzurri, he clashed with ex-Juventus President Andrea Agnelli in a Coppa Italia game at the Allianz Stadium in 2021, showing his middle finger to the former President of the Old Lady.

“It was a reaction because I felt I had been disrespected,” Conte explained.

“I don’t regret doing it because I didn’t feel there was regret on the opposite side, but then we clarified.”

Да му се мочам на глава на Фаџоли и коцкарска компанија може? И јас се кладам со по 2 евра макс 10 евра на тикет еднаш у полугодие, се кладам од кога бев основно школо.. ебате.. шо не ме суспендираат мене.. ма доживотно би го суспендирал и него и сите овие лакоми вошкари шо заработуваат илјадници и милиони некој од нив а се коцкат на истиот спорт кој ги рани. матер ви покварена, џукели.
Е ова беше играчина, звер у секој смисол. Малку поседе кај нас, а сите го засакавме.. Карлито :love:
1697741257526.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom