Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вака кога ќе размислиш подлабоко, и не треба цела вина да му се препушта на Фаџоли, што кур знае детено на 20 години, сеуште е зелен во главата. На таа возраст заработил пара колку еден просечен италијанец кој ја заработува за 20-25 години... Видел дека се може да си дозволи, и кога ќе настапи една заситеност од тој моментум, доаѓа до оној осет за адреналин, да се проба нешто ново што ги преминува границите на дозволеното. Некои посегнуваат по дрога, некој по алкохол, некој по коцкање... Ете не е само Фаџоли, значи цела У21 репрезентација на Италија се кладела нелегално, сите тие дечишта уште неизлезени од пубертет имаат пари и пари на нивните сметки, возат коли кои ние не можеме да ги сонуваме, класично чувство дека си го фатил Господ за муда.
Тука вина имаат и неговите дома, а и Јувентус како клуб кој потфрлил, кој треба да има ангажирано психијатри и психолози кои треба да се грижат за најмладите во екипата.
Самиот факт дека овој му побарал на Гати 40.000 евра со оправдание дека сакал да и купи часовник на мајка си од Милано, и овој му дал, доволно зборува колку се тие всушност неписмени кога станува збор за управување со сопствениот буџет. Мене некој да ме лаже и да ми побара 40.000 евра за часовник, па милијардер да сум не би му ги дал, ќе го пратам на Бит-Пазар да земе еден зелен часовник Версаче од 500 денари.

Алегри не беше тренер нигде за време на корона ако е врќе вистина.

Вака кога ќе размислиш подлабоко, и не треба цела вина да му се препушта на Фаџоли, што кур знае детено на 20 години, сеуште е зелен во главата
Буквално цела вина е негова и заслужува потешка казна.

Само не знам зошто не му го рскинеме и него договорот ко на Погба.

Како збориш, како ти да не си правел глупости на 19-20 години... Јебига, тргнал по лош пат со комрадите од репрезентацијата, и сега верувам дека после казнава (која му доаѓа како еден вид на јак шамар) ќе се стабилизира и ќе почне посериозно да размислува. Млад е сеуште и допрва доаѓа неговото време...

Погба од друга страна никогаш нема да се промени, он и на 30 години се однесуваше како дете, класичен глуп црнец без мозок кој пропушти цела прошла сезона ради тоа што не слушаше туѓи совети. Што побрзо му го раскинат договорот, толку подобро за клубот...и онака ништо не покажа во неговиот втор мандат тука.

Затоа што премногу сме добри према нашите играчи, исто и Бонучи го вративме после година дена откако премина во еден од нашите најголеми ривали, па после сите видовме како ни го зачука, со тужба.

The federal prosecutors could ask Fagioli to return to give further details of the extortion claims he made to the FIGC investigators in September.

According to updates from Il Corriere della Sera, reported by Calciomercato.com, Fagioli had told the footballing authorities that he had received physical threats while his debt was mounting up, but those claims had not been disclosed when he spoke to the federal prosecutors back in June.

While there is no confirmation either way, Il Corriere della Sera suggests that there are a number of potential reasons why the alleged extortion was not mentioned to the Turin Prosecutors.

The potential reasons include intimidation and fears that the aforementioned threats could be acted upon. Another is that he wanted to prove to the FIGC that he had no other choice before the length of his ban was confirmed.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Наводно Чине планирал обвинение и суспензија од 6 месеци за Драгушин и Гати оти не го пријавиле позајмувањето на пари од страна на Фагиоли :pos: :pos:

А овај убо кажа дека ги лажел дека се за да купи часовници за мајки/женски.

Битно за Тонали и Заниоло се ќути гледам и Англичаните прат притисок за Тонали да не јади суспензија.

Немојте да се чудите ако вечер изгубат од Милан...

Ова треба се на гилотина да се прати!

Играат со играч повеќе и не знаат да створат вишок ни во напад ни во средина или одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom