Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за Бремер. Доминираше цела утакмица на крај во стил на Де Лихт направи пенал..
Мило ми е што искочија сите комплекси на интерашиве на виделина.. Збриштина од уличари и антиталенти.

Абе комедија од лига. Ги одзедоја бодовите на СРЕД сезона ама неможат да ги вратат додека не завшри ако веќе се пресуди тоа :pos: :pos: :pos:

Автоматски споено мислење:

Шо ви кажав вчера? Гравина е втор чоек на Чефњрин. Денеа стогна наградата

Последно уредено:
The FIGC prosecutor will request the documents raided from Lazio and Rome but will wait for the closure of the investigations
The Napoli prosecutor's office requested a 6-month extension to investigate the #Osimhen case
[ @Gazzetta_it ]
It's only against #Juventus that they have to prioritize speed over truth...
#Juventus #Juve

Со црни шорцеви, најссс (y) Последен пат носеа црни шорцеви мислам сезона 10/11

20230407_234843.jpg

Вечер МОРА да победиме ако сакаме следна сезона да играме ЛШ. Сите што се пред нас губат бодови од "леви" екипи така да ова вечер е must win.

Да собереме пари да му земеме една штека МТ или Филтер Југославија на Сари, сигурно ќе ни ја пушти тогаш...

Да собереме пари да му земеме една штека МТ или Филтер Југославија на Сари, сигурно ќе ни ја пушти тогаш...

Сари личи на тип што пуши партнер и пие крали марко пиво.

Иако Алегри не е на Олимпико, сепак неговата аура се осеќа во играта на Јувентус...пола саат не излегоа од своја половина and counting....

Лелелелел Сандро губи се од тимов се да ти ебам кафеаво по дома, договор ќе му продолжувале :pos: Јас не би ти го судел тој фаул да ти ебам пичката од човек, Квадрадо не паѓа на вакви лесни стартови. А можеше да ја избаци, ама Ајнштајнот реши да глуми...ХХХХХРРРРКККК ПУ

Ете 1:1

Последно уредено:
Одвратен е овој Јувентус јебига.. освен Киеза и до негде Фаџоли ништо симпатично нема во тимов…

Неверојатно е како успеа Алегри да го претвори тимов во екипа која константно се брани против секаков противник. Без разлика дали се фаворити, дали е дерби или се аутсајдери, противникот константно го има поседот и константно напаѓа. Веќе никој на кур не ги става и секоја екипа гледа можност за бодови против Јувентус. Штетата од лузерскиот менталитет всаден од Алегри ќе треба да се поправа и години после неговата смена. Јас разбирам да се браниш против екипи со поквалитетен среден ред ама овие буквално со секоја селска екипа составена од средњаци кои не вредат заедно повеќе од милионче го изгубија поседот и голот им висеше во воздух. Во претажен тим се претвори Јуве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom