Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гати и Перин мангупски еј браво.

Иначе, ќор тим ти ебем и наебем што ли учат бе на тренинг? Не може бе со голманот да играш цело време пичка ви материна ретардирана и сами да си правите пресинг на себе бе мутави едни!

Еден нормален пас не напраеја ни на 5м ни на 10 ни на 20. Идиоти бе најглупи. Добив ебена катаракта од ова издание, абе ми се повраќаше.

Што менталитет е бе тоа да глеаш 1-0 да тепаш место пример 2-0? ХК ПУ!

Гати каков напредок има упм, одличен е и баш ми е мило.

Киеза ми се бендиса мн денес повторно со дрскост, самодоверба, бара топка, гризе.. ТОП

Супер за Гати, Перин, Киеза... ќе минеме на реваншот ќе изиграме подобро неможе полошо од вечерва сигурно.... но мене некако Ди Мариа почна да ми се губи периодов , многу млитав, незаинтересиран..

Гати синоќа изгази, пу пу да не го урочам, ама вака како што изгледа има менталитет и пол за да игра во екипава. Данило исто, капитениште... И сеуште стојам на ставот дека моментално Перин е подобар голман од Шчезни.

Интересно е што прошлата сезона средината беше онаа што чкрипеше најмногу, децава од примавера и дадоа стабилност...ама оваа година нападот е тој што потфрла, ниту еден напаѓач не е во форма

Гати синоќа изгази, пу пу да не го урочам, ама вака како што изгледа има менталитет и пол за да игра во екипава. Данило исто, капитениште... И сеуште стојам на ставот дека моментално Перин е подобар голман од Шчезни.

Интересно е што прошлата сезона средината беше онаа што чкрипеше најмногу, децава од примавера и дадоа стабилност...ама оваа година нападот е тој што потфрла, ниту еден напаѓач не е во форма
Данило има огромно влијание на тимов и фалеше мн против Лацио. Одличен лодер испадна.

Бремер после млитавиот старт има одлична сезона, нека во вратат в лето и Кони Де Винтер да се учи кај нас и тој има одлична сезона во Емполи.

Калво изјави дека Влахович е иднината на Јуве и не е на продажба туку околу него ќе се гради тим. Ги очекуваат поените назад на 19ти и што и да биде пресуд наредна ќе се влижува во тимот и го ја имаат цела подршка од Ексор/Ањели

Автоматски споено мислење:

Коментаторов на Арена 1 преку сила го ома гледано Јувентус..

Ужас, неинформираност со максимум

Последно уредено:
Коментаторов на Арена 1 преку сила го ома гледано Јувентус..

Ужас, неинформираност со максимум

За едно беше у право коментаторот, дека овој Јуве тепа на грд начин, и тоа е специјалност на Алегри.

Мислам види ја играва, што е ова? Судијата може слободно сега во 39 минута да свири крај на ПП и да не куртули едно 6-7 минути од канцерогена игра.

За едно беше у право коментаторот, дека овој Јуве тепа на грд начин, и тоа е специјалност на Алегри.

Мислам види ја играва, што е ова? Судијата може слободно сега во 39 минута да свири крај на ПП и да не куртули едно 6-7 минути од канцерогена игра.
Абе пред 2 дена играја по да напрат :pos: душа немат поќе. Убо кажа и овај неписмениот не е веќе клупата толку голема. Нема поќе простор за ротации поголеми а нема ни играчи. Од аите страни сме спукани секој ден. Ќе се среди се.

Киеза и Погба мора да се менаџираат за да не ги снема до крај.

Паредеш главен играч бил на овај Јувентус и омилен на Алегри хахах
Автоматски споено мислење:

Заслужено.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom