Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Најјак момент на утакмицата беше кога Кин дрвото едвај со тешки маки успеа да изнуди фаул на противничка половина.. И си викаш ајде може сеа некој центаршут карамбол у 16тник може ќе влезе нели топка е АУ..
Иде Меккени печурката да изведува, сите се кријат позади играч као пички, никој не иде на 16тник освен Милик иии овој мртов ладен си враќа на Перин од 60+ метри..хорор
Исто јако беше и Перин земал изведува гол аут 10 минути.. фалеше жолт да му даде за трошење време ебате менталитетот што го имаат сите со се тренерот.

Видов само highlights, Перин одбранил пенал а Милик гол. Мило ми е и за двајцава али со мистер "игравме одлично" толку е. Сум си спасил 90 минути нервоза а верувам и многу други го направиле истото. Јувентус како најтрофеен клуб во Италија си дозволи еден Шиљо и Мекени да му играат со години во прв тим, тоа е се што треба да се знае кој амбиции ги има тимов.

@МаксАлегри те молам менувај ник...
Не можам. :(

Иначе уште стојам на зборот дека е добар тренер.
Ама очигледно има уназадување во неговиот менталитет и поглед во врска со играта, како да заборавил што е Јувентус и кон што треба да цели, срамота и брука е Специја да ти доминира посед на домашен терен, ако сака да тренира игра во одбрана за тоа си има тренинг сесии.

И искрено ми е жал, но сега веќе мислам дека ќе заврши неславно во Јуве и ќе биде памтен по овие катастрофални игри, а човекот покажа дека знае фудбал и со Каљари, Милан и првите сезони со Јувентус.

Идеален термин за нас е во 3, вчера како заспав 50та минута негде до крај се одморив.

Mora da se menuvaat rabotite od vrvot Agnelli OUT Nedved OUT pa posle ke vidime.
p.s protiv PSG pobeduvame ili najmalce eden bod a site si mislat deka ke ne deklasira PSG.

Во клубот се е slowly. Како да се навикнаа сите на сивилово и го прифаќаат како нормално. Кој замина од Јувентус играч стана. Кој доаѓа му паѓа и форма и се. Костич лани баш го пратев искина дечкото и тоа со сериозни екипи, дојде овде под водство на експертов, како некој друг човек е. И најмногу од се ме нервира што тие што се најслаби на терен најмногу галамат, нема ни ред ни дисциплина. Квадрадо нејзнае кај тера а на сите им вика, Сандро исто. Перин, Бремер, Гати, Данило, Паредес, Фаџиоли, Мирети,Погба, Киеза,Костич,Влахо и Милик би ги оставил а се останато би продал. Локатели исто би го продал зошто не е ни упола од тоа што беше и играше во Сасуоло. Ако веќе правиш rebuild се прави од тренерот ама не, ние се вративме назад, на нешто што знаеме дека нема да има успех секако. Човекот пак да стигне до финале ЛШ пак ќе го загуби. Незнам само зошто не запнаа по Зидан, секако би се сложил на платата што ја зема експертов а неверувам дека не би сакал да биде тренер на Јувентус, клуб кој го направи играч.

Да му се заблагодариме на Господинот Алегри што го играше Ди Марија против Фиорентина, а не беше 100% фит... Еве сега го нема на списокот на повикани играчи за утрешниот меч со ПСЖ.

Сега Де Шиљо нека ти ора по таа страна, а јас ќе најдам начин да му ја изорам ќерка му додека тој изиграва дворски шут на Паркот на Принцовите.

Си бара промена на менаџмент ситуацијава. Не само тренер, него повисоките нивоа што го испуштија клубов од раце за цицки да држат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom