Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Pisuvaat ili pod impresii (deka 2-3 god ni e mrtva sredinata) ili pod drogi... Treto nema..Микс меѓу Зидан и Платини ... на што се новинариве?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pisuvaat ili pod impresii (deka 2-3 god ni e mrtva sredinata) ili pod drogi... Treto nema..Микс меѓу Зидан и Платини ... на што се новинариве?
Повеќе на второто ми личи. Не хејтам, ама мислам дека уредник на овие кориере дело спорт им е тој Иван Зазарони. Ликот бил добар пријател со Михајловиќ и овој му кажал дека има леукемија. Нареден ден, ни две ни три, објавување на инфото на насловна без согласност од Синиша. После се извинуваше ама олигледно дека му е исушен мозокот.Pisuvaat ili pod impresii (deka 2-3 god ni e metva sredinata) ili pod drogi... Treto nema..
Sve za publicitet i pari.. site novinari za da zarabotat probuvaat prvi da pisat unikatni vistinitii vesti, bez razlika dali toa ke povredi nekoj ili ne.. moe mislenje, ne deka go branam..Повеќе на второто ми личи. Не хејтам, ама мислам дека уредник на овие кориере дело спорт им е тој Иван Зазарони. Ликот бил добар пријател со Михајловиќ и овој му кажал дека има леукемија. Нареден ден, ни две ни три, објавување на инфото на насловна без согласност од Синиша. После се извинуваше ама олигледно дека му е исушен мозокот.
LSDМикс меѓу Зидан и Платини ... на што се новинариве?
По него тргна цела Италија така да мислам дека ќе го чуваат.
Може да го користат Гати на лето за овај Бремер.
По него тргна цела Италија така да мислам дека ќе го чуваат.
Знам знам. Ама види го на пример на клипчиња е ист Бонучи плус 10мил за Серија Б дефанзивец се многу а гледам италијанците ракоплескаат на твитер за Гати. Не вервам дека е земен само за така да седи со оглед на годините на Бонучи и Киелини.
19:59Do koga tocno trae transfer rokot, 23:59 na 31 januar?