Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ги чекам
Ништо од Нандез, а?

Читав проблемот бил во тоа што и предходниот клуб на Нандез треба да земе некој % од евентуалниот трансфер, затоа побарувањата на Каљари биле помрснички.
Инаку Закарија и Готи сабајлево заедно се на медицински прегледи :)

Не знам што толку хајпаме за Закарија и Нандез, јас сум 100% убеден дека се обични просеци и ништо ново нема да внесат во клубот. Можда ќе биде мало освежување после умрениве Кулу и Бента, ама толку. Ако успеат да покажат нешто до лето, стварно ама стварно се надевам дека ги планираме за измени на тие што треба прв тим да ни играат.

Не знам што толку хајпаме за Закарија и Нандез, јас сум 100% убеден дека се обични просеци и ништо ново нема да внесат во клубот. Можда ќе биде мало освежување после умрениве Кулу и Бента, ама толку. Ако успеат да покажат нешто до лето, стварно ама стварно се надевам дека ги планираме за измени на тие што треба прв тим да ни играат.
Заканија пред повредата на лигаментите го бараа БМ, Манчестер и остала багра така да тешко дека е просече. Издоминира на Европското за Швајцарија
Автоматски споено мислење:

Ремзи пред трансфер во Ренџерс.

Заканија пред повредата на лигаментите го бараа БМ, Манчестер и остала багра така да тешко дека е просече. Издоминира на Европското за Швајцарија
Автоматски споено мислење:

Ремзи пред трансфер во Ренџерс.
Добар играч, ама тоа дека издоминирал на европското изгледа друго европско си гледал :D
1643625842414.png

Поздрав,

Добар играч, ама тоа дека издоминирал на европското изгледа друго европско си гледал :D
Прегледај го приврзокот 320854

Поздрав,
доста морее Милев :pos:

Да почнам треба и јас шо утакмици си гледал ти за одредени играчи ? Ептен добро изигра на Европското. Добро вие фановите на Арсенал др критериуми имате за играчи :icon_lol:

доста морее Милев :pos:

Да почнам треба и јас шо утакмици си гледал ти за одредени играчи ? Ептен добро изигра на Европското. Добро вие фановите на Арсенал др критериуми имате за играчи :icon_lol:
Да те заденам малце, не се лути. :D
Поздрав брату, добар трансфер период издоминиравте!

Колку што МекКени е мешавина од Гатузо и Канте и Видал толку овој Пирло тип на играч е. Една визија што има... Пас назад грешен и контрс гол за противникот. А за напред, да не зборам, столчињана на трибинине ги менуваат ги крши партал ги прави.

Плус жолт у најава имаш само што го гледаш у прв состав

Еве го уругвајскиот Пирло ехехехе... т.е Јорге Мартинез

Отиде гомново КОНЕЧНО!!! Не ми се верува каков легач и паразит испадна…

Уште колку има од договорот веројатно и сега Јувентус ќе му плајча поголем дел од платата не верувам дека Ренџерс можи да си дозволи повеќе од 100к плата а Рамзи зема 400к сигурно не е будала да се откажи од толкава сума за да игра во факинг Ренџерс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom