Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Aj prevedi toa taljanskite tvitovi ziti se
Кликни го твитот кога ќе ти се отвори има translate долу лево во ќошето.

During the day, #Cagliari and la #Juventus will talk to each other for #Nandez and #KaioJorge . The bianconeri are seriously thinking of also taking the Uruguayan after #Zakaria .
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
As detailed by La Gazzetta dello Sport, Allegri will now have to come up with a plan that allows him to start both Morata and Vlahovic together, and this could see the Spaniard utilised in a way similar to how Mario Mandzukic was once used.

Whilst Morata is not Mandzukic, they share many characteristics, including a good work rate and strong positioning off the ball. Allegri reached the Champions League final using the Croatian forward on the wing in a 4-2-3-1 and the Spanish forward could find himself in a similar role this season.
Автоматски споено мислење:

Данило - Де Лихт - Бонучи/Киелини - Пелегрини/Сандро
Локатели- Артур
Квадрадо - Дибала - Мората
Влаховиќ

Алегри нема никакви изговори за вториов дел од сезоната.

Се надевам дека со Закарија ќе биди постабилен дефанзивно средниот ред и конечно ќе почни да го игра Артур.

Данило - Де Лихт - Бонучи/Киелини - Пелегрини/Сандро
Локатели- Артур
Квадрадо - Дибала - Мората
Влаховиќ

Алегри нема никакви изговори за вториов дел од сезоната.
Ne mozes da ocekuvas titula u vtoriov del.. maksimum 3to mesto spored mene..

Ми се свиѓа што ако ги потпишат Закарија и Нандез, тие ќе имаат релативно ниски плати од 2.5 и 3 милиони по сезона. За Влаховиќ нормално требаше да се одврзи ќесето повеќе и да му дадат 7, ама барем не прават грешки како со Ремзи и Рабио каде од старт првиов зема 7 милиони плата, а за вториов и мајка му ја плаќаа (знам дека му е агент, ама сепак...)...сега ниту со лук и крст неможеш да ги избркаш од клубов.

Изгазија зимскиов преоден рок. Браво :aplauz:

Ми се свиѓа што ако ги потпишат Закарија и Нандез, тие ќе имаат релативно ниски плати од 2.5 и 3 милиони по сезона. За Влаховиќ нормално требаше да се одврзи ќесето повеќе и да му дадат 7, ама барем не прават грешки како со Ремзи и Рабио каде од старт првиов зема 7 милиони плата, а за вториов и мајка му ја плаќаа (знам дека му е агент, ама сепак...)...сега ниту со лук и крст неможеш да ги избркаш од клубов.

Изгазија зимскиов преоден рок. Браво :aplauz:

Ne mozes da ocekuvas titula u vtoriov del.. maksimum 3to mesto spored mene..
Ако победиме све до крај, имаме шанса. Реално ни останаа само два тешки натпревари. Аталанта и интер, другото мора да се победи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom