Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Pisuvaat ili pod impresii (deka 2-3 god ni e metva sredinata) ili pod drogi... Treto nema..
Повеќе на второто ми личи. Не хејтам, ама мислам дека уредник на овие кориере дело спорт им е тој Иван Зазарони. Ликот бил добар пријател со Михајловиќ и овој му кажал дека има леукемија. Нареден ден, ни две ни три, објавување на инфото на насловна без согласност од Синиша. После се извинуваше ама олигледно дека му е исушен мозокот.

Повеќе на второто ми личи. Не хејтам, ама мислам дека уредник на овие кориере дело спорт им е тој Иван Зазарони. Ликот бил добар пријател со Михајловиќ и овој му кажал дека има леукемија. Нареден ден, ни две ни три, објавување на инфото на насловна без согласност од Синиша. После се извинуваше ама олигледно дека му е исушен мозокот.
Sve za publicitet i pari.. site novinari za da zarabotat probuvaat prvi da pisat unikatni vistinitii vesti, bez razlika dali toa ke povredi nekoj ili ne.. moe mislenje, ne deka go branam..

Сепак врвот на ваквите вести убедливо и љубоморно го држи Тутоспорт кога Ринкон го нарече новиот Давидс...човекот имаше едвај 13 настапи за Јувентус проследени со 0 голови и 0 асистенции за екипата, и на полусезона премина во Торино. Се на се тажен период за него...

Ова со Закарија е гола вода :icon_lol:

Се дрогираат овие бе
Автоматски споено мислење:

#Juventus have the yes from #Frosinone for Federico #Gatti: desk worth €7,5M + bonus with the promise of keeping him in Ciociaria until June. Positive meeting between the bianconero management and the agents of the player (contract until 2026). #calciomercato

Kриво ми е на нашиов шо не му се погоди, и добро се опрости ете...

ќ

Последно уредено:
Знам знам. Ама види го на пример на клипчиња е ист Бонучи плус 10мил за Серија Б дефанзивец се многу а гледам италијанците ракоплескаат на твитер за Гати. Не вервам дека е земен само за така да седи со оглед на годините на Бонучи и Киелини.

Романо, Агрести, SKY, Шкира сите објавија дека е готов трансферот на Гати во Јуве

Последно уредено:
Ањели кога ќе провери состојба на сметка на први фебруари:

cherubini-federico-cherubini-gif.97416

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom