Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сари болот пуштен на најако, дрма ли дрма, една шанса немавме еј. Го држи Коста закован на клупа, дај нека си замине да не го гледам веќе, па и со тоа цигарата аууууу , живците ми отидоа.

Мора да си фура 433 Сари мн поубо игравме иако бевме небачанскранк и примав е голој ко луди.

Не научија по средина и ни се бранат нема кој да рашири.
Автоматски споено мислење:

Сари болот пуштен на најако, дрма ли дрма, една шанса немавме еј. Го држи Коста закован на клупа, дај нека си замине да не го гледам веќе, па и со тоа цигарата аууууу , живците ми отидоа.
Коста поради коленото 2 и пол месеци беше аут и стаклен е плус 1 утакмица има изиграно како замена.

Мора да си фура 433 Сари мн поубо игравме иако бевме небачанскранк и примав е голој ко луди.

Не научија по средина и ни се бранат нема кој да рашири.
Автоматски споено мислење:

Коста поради коленото 2 и пол месеци беше аут и стаклен е плус 1 утакмица има изиграно како замена.
Подобро Коста стаклен отколку овој слепецов што топка незнае да смири, среќа па го сменија. Нели овој дојде за да игра Јувентус атрактивно, Сари бол што ти знам што, ова ако е атрактивно јас сум космонаут, 3-4 солидни шанси ни направи Аталанта плус пеналов, ние немавме ниедна, како планира вака да се носи против поголемиве во ЛШ незнам.

Подобро Коста стаклен отколку овој слепецов што топка незнае да смири, среќа па го сменија. Нели овој дојде за да игра Јувентус атрактивно, Сари бол што ти знам што, ова ако е атрактивно јас сум космонаут, 3-4 солидни шанси ни направи Аталанта плус пеналов, ние немавме ниедна, како планира вака да се носи против поголемиве во ЛШ незнам.
Бернардески во 4312 има улога да покрива играчи од др тим и да трча не да биди креативец. А на Сари ќе му судиме во Мај.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Аталанта има најјак напад во Италија моментално, ако мислевте дека Сари ќе се подотвори против овие на гости, ондак незнам што да кажам :toe:

И сеа? Сеа ќе почнат да напаѓаат или пак ќе тинтрат?
У ЛШ се даље, кој кур ја тупат тука...

Сеа и да не сакаат ќе мора да се отворат

Пошугав гол не можеа. Се прифаќа.

Фалеше сеа Роки да попари со чекањето.
Нека не застануваат..
----
Што фалеше прееска вака да играат?

Последно уредено:
Zosto sekogas se ceka da primat gol pa da vlezat najdobrite da igraat, zosto od pocetok ne igraat taka tuku stalno ima invalidi kako Kedira, Matuidi, de Siljo, Bernardeski

Ништо не е рутинирано, ова што го играме е негледливо до самиот крај, иако победивме незнам како сте задоволни, Кедира оди бре луѓе, си оди човекот и игра во Јувентус неможам да си поверувам на очите, незнам како победуваме 80 минути ни држеа час по фудбал ако сме реални. Дур победуваме ајде добро е ама се си мислам дека ќе добиеме јак шамар од некој од поголемиве со ваквава игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom