acermk
лавот во сенка
ПРЕКУ КУР СЕКОЈА УТАКМИЦА ПЕНАЛ!
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коста поради коленото 2 и пол месеци беше аут и стаклен е плус 1 утакмица има изиграно како замена.Сари болот пуштен на најако, дрма ли дрма, една шанса немавме еј. Го држи Коста закован на клупа, дај нека си замине да не го гледам веќе, па и со тоа цигарата аууууу , живците ми отидоа.
Подобро Коста стаклен отколку овој слепецов што топка незнае да смири, среќа па го сменија. Нели овој дојде за да игра Јувентус атрактивно, Сари бол што ти знам што, ова ако е атрактивно јас сум космонаут, 3-4 солидни шанси ни направи Аталанта плус пеналов, ние немавме ниедна, како планира вака да се носи против поголемиве во ЛШ незнам.Мора да си фура 433 Сари мн поубо игравме иако бевме небачанскранк и примав е голој ко луди.
Не научија по средина и ни се бранат нема кој да рашири.
Автоматски споено мислење:
Коста поради коленото 2 и пол месеци беше аут и стаклен е плус 1 утакмица има изиграно како замена.
Бернардески во 4312 има улога да покрива играчи од др тим и да трча не да биди креативец. А на Сари ќе му судиме во Мај.Подобро Коста стаклен отколку овој слепецов што топка незнае да смири, среќа па го сменија. Нели овој дојде за да игра Јувентус атрактивно, Сари бол што ти знам што, ова ако е атрактивно јас сум космонаут, 3-4 солидни шанси ни направи Аталанта плус пеналов, ние немавме ниедна, како планира вака да се носи против поголемиве во ЛШ незнам.