Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Излезе од дупка :)?

Леле шо ќе м исе дешавало оти сум постирал вести. Стварно бе чоек за форумот живејш ти, оди клецни нешто жити се.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Продолжи да постираш што ќе пишува тој Момблано, баш ме интересира :D

Продолжи да постираш што ќе пишува тој Момблано, баш ме интересира :D
Го нема се прибра в дупка ќе излези потаму за Меси жглсисни коќе има :D

Што е разлика помеѓу пензионери што штотуку ја добиле својата пензија и Момблано?

Ништо - и едни и други NA APARATIMA
hehehehehehehe

Излезе од дупка :)?

Леле шо ќе м исе дешавало оти сум постирал вести. Стварно бе чоек за форумот живејш ти, оди клецни нешто жити се.

Нема да ти реплицирам на селскава фора.

Форум е, затоа сме тука, форсаме, не форсаат, ако ти смета и планираш да ми изиграваш жртва откажи се ПАК од форумот.

Шала на страна на овој маркет за тренери пак најдобриот избор, скоро и да немаат утка од Конте па навака.

Гледаат кога не одат работите, гледаат како се движи модерниот фудбал и одат во таа насока.

Ќе треба сосема нова средина и ваљда одбрана за Сари ама веројатно ги има Јуве парите, а има и играчи шо може да ги трампа.

Форум е, затоа сме тука, форсаме, не форсаат, ако ти смета и планираш да ми изиграваш жртва откажи се ПАК од форумот.
Поарно.

Тебе жртва да ти изигравам? Хахахаха

И дали пак, трет четврти то ич да не те боли колку ќе биди :)

Шала на страна на овој маркет за тренери пак најдобриот избор, скоро и да немаат утка од Конте па навака.

Гледаат кога не одат работите, гледаат како се движи модерниот фудбал и одат во таа насока.

Ќе треба сосема нова средина и ваљда одбрана за Сари ама веројатно ги има Јуве парите, а има и играчи шо може да ги трампа.
А шо се однесува на фудбалското Јуве нема среден ред онаков за тој фудбал и тој стил негов, оваа година првпат после 8 мислам ќе има нов првак. За стилот на Сари треба време.

Му го зедоа Игуаин, сега Сари ма да индиректно, нека го земат наредно Марадона за директор :D

Ќе ве молам да израземе почит така што ќе имаме минута молк за паднатиот херој, Момблано.
Изабци со видео сеа дека спремале 2 настани еден а Сари еден за Гвардиола, ова сабајле првпат документи за Сари имало во Juve HQ.

Сето она погодено со Роналдо, Берна му паѓа во вода.. Совршен начин да си самоубие кариера..

За ова минимум 6 месеци ќе му требаат, плус Погба/СМС и можда Рабиот.

Јас не би го продал Дибала, под Сари ќе сјае како играч.

Кансело си оди ете веќе сигурно. Време е сега глссини за играчи и да почнат да купуваат што мислам што порано то поарно пособено дека носиме менаџер кој негува стил на фудбал кој Јуве никогаш не го играл.

Ајде да прославиме со едно турско кАВе...

DPP_00341.jpg

Албанезо што вика?После лоадингот на Крос и пеп,која е следна аквизиција?
Мислам рече 2 играча од рангот на цр7.Валда на меси и мбапе мислеше,други нема [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom