- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продолжи да постираш што ќе пишува тој Момблано, баш ме интересираИзлезе од дупка?
Леле шо ќе м исе дешавало оти сум постирал вести. Стварно бе чоек за форумот живејш ти, оди клецни нешто жити се.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Го нема се прибра в дупка ќе излези потаму за Меси жглсисни коќе имаПродолжи да постираш што ќе пишува тој Момблано, баш ме интересира![]()
Фала и кај вас
Нема да ти реплицирам на селскава фора.Излезе од дупка?
Леле шо ќе м исе дешавало оти сум постирал вести. Стварно бе чоек за форумот живејш ти, оди клецни нешто жити се.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Поарно.Нема да ти реплицирам на селскава фора.
Форум е, затоа сме тука, форсаме, не форсаат, ако ти смета и планираш да ми изиграваш жртва откажи се ПАК од форумот.
А шо се однесува на фудбалското Јуве нема среден ред онаков за тој фудбал и тој стил негов, оваа година првпат после 8 мислам ќе има нов првак. За стилот на Сари треба време.Нема да ти реплицирам на селскава фора.
Форум е, затоа сме тука, форсаме, не форсаат, ако ти смета и планираш да ми изиграваш жртва откажи се ПАК од форумот.
Шала на страна на овој маркет за тренери пак најдобриот избор, скоро и да немаат утка од Конте па навака.
Гледаат кога не одат работите, гледаат како се движи модерниот фудбал и одат во таа насока.
Ќе треба сосема нова средина и ваљда одбрана за Сари ама веројатно ги има Јуве парите, а има и играчи шо може да ги трампа.
Изабци со видео сеа дека спремале 2 настани еден а Сари еден за Гвардиола, ова сабајле првпат документи за Сари имало во Juve HQ.Ќе ве молам да израземе почит така што ќе имаме минута молк за паднатиот херој, Момблано.