Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможам да те разберам оти толку брзо се напнуваш, жими тебе. Значи се тегни работата месец, месец и нешто нормално дека сумливо ќе ни е 423042309 пати досеа секој понеделник или петок официјално велеа дека ќе биди, и ти да си вака ќе реагираш, ств неможам да те разберам. Значи 10 Петоци и Понеделници официјално ќе беше а досеа ни од Јуве ну од Челзи никој А нема речено....Денес официјално ќе беше ете пак 19.00 дојде...Па ако читате убаво, добро си е кажано. Ноќеска вестите беа дека се договориле со Челзи, ама остануваат некои ситници да се средат меѓу Сари и Челзи и меѓу Сари и Јуве. Ете тоа што го пишува сега.
Не знам зошто делува дека напнато пишувам.Неможам да те разберам оти толку брзо се напнуваш, жими тебе. Значи се тегни работата месец, месец и нешто нормално дека сумливо ќе ни е 423042309 пати досеа секој понеделник или петок официјално велеа дека ќе биди, и ти да си вака ќе реагираш, ств неможам да те разберам. Значи 10 Петоци и Понеделници официјално ќе беше а досеа ни од Јуве ну од Челзи никој А нема речено....Денес официјално ќе беше ете пак 19.00 дојде...
Така делуваш не сум навикнат ваков да те читам.Не знам зошто делува дека напнато пишувам.
Договорено си е се меѓу клубовите конечно, остануваат некои ситници да се средат. Тоа го кажаа ноќеска и тоа уште си стои. А ситниците (какви и да се) ќе се средат секако. Тоа што можеби нема денес да успеат се да средат, не значи дека не се точни информациите и дека никој ништо не знае.
Епа не сумТака делуваш не сум навикнат ваков да те читам.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ќе видиме искрено ми се скурчи кажав зошто погоре зато ми се чини дека никој ништо не знај упм да фататЕпа не сум
И уште еднаш, тоа што вчера вечер се договориле клубовите, не значи дека се е спремно одма да се објави. Има многу документи, договори и што не кои треба да се средат и може да потрае целиот процес.
Не го прочитав едитот. Ова е 4т Петок после финалето ЛЕ.Не знам зошто делува дека напнато пишувам.
Договорено си е се меѓу клубовите конечно, остануваат некои ситници да се средат. Тоа го кажаа ноќеска и тоа уште си стои. А ситниците (какви и да се) ќе се средат секако. Тоа што можеби нема денес да успеат се да средат, не значи дека не се точни информациите и дека никој ништо не знае.
Иначе за Сари до сега не сум видел да викале понеделник или петок сигурно. Денес конечно излегоа информации дека се договориле. Тоа со понеделниците и петоците беше за Пеп.
Не е напнатНеможам да те разберам оти толку брзо се напнуваш, жими тебе. Значи се тегни работата месец, месец и нешто нормално дека сумливо ќе ни е 423042309 пати досеа секој понеделник или петок официјално велеа дека ќе биди, и ти да си вака ќе реагираш, ств неможам да те разберам. Значи 10 Петоци и Понеделници официјално ќе беше а досеа ни од Јуве ну од Челзи никој А нема речено....Денес официјално ќе беше ете пак 19.00 дојде...
Сигурно некој од Охрид чека.
Канатларовски?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1560540747][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 210799
Ќерка му си ја земал... Боже господе колку има фрикој ејј![]()
Mnogu mister bin drzenje na teloto imal ovoj...