DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Нека лупнат 15м за Ремзи уште сега нека го донесат....Бернрдески мора да влези едноствно е и Кансело.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дибала најмногу страда од тактичката поставеност 4-3-3. Никаде не се вклопува.Исто и без Дибала играме..
Ја олку не тимска игра од дамна не сум видел.. сите зимаат топката и сами тераат напред или ја чуваат по 10 секунди и нема никаква течност.. катастрофа полувреме
Дибала не е ништо крив за ова моментално.....4-3-2-1 мислам е добра опција со Дибала - Бернардески зад Роналдо.. На ништо не личиме. На средина играме со 2 играчи кои сега се вратија од операција/повреда после 2 месеци и повеќе, и еден СисокоИсто и без Дибала играме..
Ја олку не тимска игра од дамна не сум видел.. сите зимаат топката и сами тераат напред или ја чуваат по 10 секунди и нема никаква течност.. катастрофа полувреме
Нека лупнат 15м за Ремзи уште сега нека го донесат....Бернрдески мора да влези едноствно е и Кансело.
Следна утакмица пак ги остај на клупа Кансело и Бернардески, ти ебам грдосијата....