Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Џан и Матуиди крш невиден, она црњоно абе толку да нема памет у тоа главата само трча ко мува без глава ефикасност некаква нула, а Џан тотално деконцентриран. Ругани добар сега за сега. За Бони не ми се коментира.

Мислам дека треба са купиме и напаѓач зимава, не оди ова вака.

Манџукиќ тешко да се врати наскоро. Стварно сме болница во моментов ама кој кур. Мора да тепаме денеска да не се замараме со Серија А повеќе.

Исто и без Дибала играме..

Ја олку не тимска игра од дамна не сум видел.. сите зимаат топката и сами тераат напред или ја чуваат по 10 секунди и нема никаква течност.. катастрофа полувреме

Ја олку не тимска игра од дамна не сум видел.. сите зимаат топката и сами тераат напред или ја чуваат по 10 секунди и нема никаква течност.. катастрофа полувреме
Дибала најмногу страда од тактичката поставеност 4-3-3. Никаде не се вклопува.

Дибала не е ништо крив за ова моментално.....4-3-2-1 мислам е добра опција со Дибала - Бернардески зад Роналдо.. На ништо не личиме. На средина играме со 2 играчи кои сега се вратија од операција/повреда после 2 месеци и повеќе, и еден Сисоко :D ....

Немаме креативец на средина не знајме шо со топката, имавме еден играч кој знаеше да изнесе топка напред во форма на Бонучи и тој си еба пиперот..

Играме неагресивно тоа ме нервира..

Мора да лупнат при за Ремзи да им светни во сијалицата... утше сега да го земат

Некако тактикава ми е длабока повелечан одбрана и чекање да се уморат Лацио класика Јуве против вакви тимови ама сакам да си сомелат да ги видам агресивни лупни им 2 гола три и крцкај после ..

Корнери се бранат со играчи на стативи, не вака.
Што не е внимателен, не е, ама требаше играчи на 1-ва и 2-ра статива.

Автоголот само го заокружи настапот на нашиот среден ред...[DOUBLEPOST=1548622887][/DOUBLEPOST]Заслужваме покер да ни напрат :pos:[DOUBLEPOST=1548623260][/DOUBLEPOST]
Нека лупнат 15м за Ремзи уште сега нека го донесат....Бернрдески мора да влези едноствно е и Кансело.
:D Дибала е ѕвер и жално е да се троши вака ...

Сеа ќе се разбудат и уште 2 ќе дат

Последно уредено:
ПА шосторе колку треб да си глуп да напрјаш вков пенал во 86т во утакмица каде што доминираш 70 минути цццц.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom