Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
3 месеци му давам, пак ќе се врати мајчиниот таман за летниот трансфер период.

Дибала и Матуиди се вратија, Бернандески и Игуаин отидоа јабана..а сега и ДевиАнгел, баш кога се крши сезоната. Штета.

Деви не си играј, не е темава иста без твоите трансфер шпекулации со 3 пати споени мислења. Прај шо ќе прајш и да се вратиш побрзо.

3 месеци му давам, пак ќе се врати мајчиниот таман за летниот трансфер период.
Ќе се врати бе 100 %, и другар му Џони се опрости од фан клуб Интер со најтажниот пост за збогум, една недела славев таман се отрезнив се врати. Немаме таква среќа.

Дечки јас морам да ве напуштам не знам до кога и дали ќе се вратам ама едноставно така дојде ситуацијава. Споделивме премногу моменти заедно и тажни и среќни се надевам оваа сезона ќе заврши со еден огромен успех во ЛШ и мислам дека тимот ние способен коечно да го направи тој исчекор. Се регистрирав мислам дека беше 10 Април поради препорака на тогашниот близок другар @Џони Вајсмилер и искрено никогаш не зажалив за истото. Имавме многу несогласувања и карање со многу од вас (пособено со светото тројство :icon_lol: @Џонтра Волта , @Stefan-kobe , @Клипче ) а и убави моменти, ама мило мие што дел од вас ги запознав и во живо и ги имам/в на ФБ. Ако некој од вас врви Битола слободно ме имаат некои тука на фб аднете ме кажете се не се срамете. Запознав мн фаци чоечиња тука со многу и во живо сум ептен близок и заживеаав како на пр со @Castiel , @DonRistovski , @Leo Bonnie , @Sinister , @Ilumious @Марли , @Boom Shaka Lakka , @santino итн итн да не ве редам сите пособено од фан клубов....

Дечки чест ми беше стварно, се читкаме во наредна прилика.
Нема да мавам лајк за напуштање, ама фала ти за присуството наа форумов.
Се надевам дека се е ок. Поздрав и се најдобро

Дибала на клупата, Сандро лево крило, Маркизио во средината со Пјаниќ и Матуиди.

Одложена заради снег.

Здравје понатаму ќе се игра, прво рекоа демек ќе се види за некој саат ама нема шанси да се игра денеска.

Едит: Неофицијално на 14ти март ќе се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom