Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
земи го за 60 продај го за 100 и купиго Кавани сеа за 40 ке го дадат

Го гледав пресот на Алегри сега, еве што може да се издвои.

Се враќаат на теренот Матуиди, Дибала, Барзаљи, Манџукиќ и Ховедес. Сите се спремни за игра кој за цела утакмица кој од клупата. Игуаин не е достапен за утре, заедно со Бернардески и Квадрадо. За Бернардески рече дека ќе бидат потребни 20тина дена (ваљда мисли од минатата недела) за да се утврди дали третманот има позитивен резултат или пак евентуално ќе треба да оди на операција. Квадрадо бил далеку од враќање иако закрепнувал. За Игуаин не рече ништо особено, мислам дека ќе ги прескокне овие две утакмици со Аталанта и после тоа верувам дека ќе биде во комбинација.

За 10 дена имаме четири натпревари и тоа два пати Аталанта, Лацио и Тотенхем на гости. За утре Алегри рече дека се враќа Лихштајнер, во одбрана (до Киелини) ќе игра еден од Ругани и Бенатија, Буфон ќе биде на голот, Матуиди и Пјаниќ секако во средината и Дибала како шпиц.

Речиси го исцрта првиот тим кој би требало да изгледа вака: Буфон- Лихштајнер, Ругани/Бенатија-Киелини, Алекс Сандро-Пјаниќ, Матуиди, Стураро/Маркизио/Бентанкур- Дибала, Коста, Манџукиќ.

Бентанкур бил суспендиран за купот од таму има шанса да игра утре. Ако евентуално не може Манџукиќ од старт ништо чудно Сандро да оди пак на крило со Асамоа како бек.

Gonzalo Higuain, Sami Khedira and Federico Bernardeschi are out of the Juventus squad to face Atalanta, but Blaise Matuidi and Mario Mandzukic return.

И да ми го даваат без пари Погба не би го зел тоа котле глупо, испадна Балотели 2 дел

И да ми го даваат без пари Погба не би го зел тоа котле глупо, испадна Балотели 2 дел

Шознам ако имаат некаква шанса да го вратат јас би му дал шанса.И онака средниот ред е приоритет летово.Замислете средина со Пјанич,Чан и Погба
OXaBl37-e1510761635702.jpg

Дечки јас морам да ве напуштам не знам до кога и дали ќе се вратам ама едноставно така дојде ситуацијава. Споделивме премногу моменти заедно и тажни и среќни се надевам оваа сезона ќе заврши со еден огромен успех во ЛШ и мислам дека тимот ние способен коечно да го направи тој исчекор. Се регистрирав мислам дека беше 10 Април поради препорака на тогашниот близок другар @Џони Вајсмилер и искрено никогаш не зажалив за истото. Имавме многу несогласувања и карање со многу од вас (пособено со светото тројство :icon_lol: @Џонтра Волта , @Stefan-kobe , @Клипче ) а и убави моменти, ама мило мие што дел од вас ги запознав и во живо и ги имам/в на ФБ. Ако некој од вас врви Битола слободно ме имаат некои тука на фб аднете ме кажете се не се срамете. Запознав мн фаци чоечиња тука со многу и во живо сум ептен близок и заживеаав како на пр со @Castiel , @DonRistovski , @Leo Bonnie , @Sinister , @Ilumious @Марли , @Boom Shaka Lakka , @santino итн итн да не ве редам сите пособено од фан клубов....

Дечки чест ми беше стварно, се читкаме во наредна прилика.

(n) Ги окачи копачките на клин.. предвреме ја заврши кариерата, без образложение, зашто, почему ? Ако е причина тука некоја дискусија кажи ебаго... ќе се реагира благовремено .

У реду е Деви Вајсмилер, Деви оној Хотајс шо триес пати се откажа од форум и триес пати се враќа со ист ник.

Класичен Деви каде у рок од година ипол пет пати се откажува од форум и пет пати се враќа :Д

Шала на страна еден Јувенташ помалку низ темиве за форумов не може да е ништо освен благослов и кога би рекол "Ех штета" тогаш тоа би била една очајна лага.

Се надевам дека примерот ќе го следат и останатите од фан клубов и на крај книгите што ќе ги купува Џонтра ќе му служат за конечно да ја елиминира и последната препрека кон имањето среќен живот - тоа е завршување на основно образование.

zz

У реду е Деви Вајсмилер, Деви оној Хотајс шо триес пати се откажа од форум и триес пати се враќа со ист ник.

Класичен Деви каде у рок од година ипол пет пати се откажува од форум и пет пати се враќа :Д

Шала на страна еден Јувенташ помалку низ темиве за форумов не може да е ништо освен благослов и кога би рекол "Ех штета" тогаш тоа би била една очајна лага.

Се надевам дека примерот ќе го следат и останатите од фан клубов и на крај книгите што ќе ги купува Џонтра ќе му служат за конечно да ја елиминира и последната препрека кон имањето среќен живот - тоа е завршување на основно образование.

zz
Не може да заврши нешто за што нема ни основни предуслови да го започне. (кров над глава, пари, храна, IQ над 10, основни социјални вештини како комуникација со луѓе итн. итн.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom