Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако се направи споредба со другите Италијански клубови, сигурно сме во самиот врв, не се сеќавам на ниту 1 натпревар да сме ги имале сите играчи на располагање... константно ни фалат 2-3 играчи минимум.

Утре ќе се игра мечот или уште има проблеми со снегот и теренот?

Утре ќе се игра мечот или уште има проблеми со снегот и теренот?
Никаде не пишува за никакви проблеми со терен или снег, во моментот во Торино е чисто, зирнав live cam од плоштадот суво барут... све у свему донт бери гајле, ќе се игра.

Колку демотивирачки делува за навивач кога си го гледа тимот со 0 желба за надигрување и победа:facepalm::ban::tapp::sramezliv::place:

Јас си пијам салеп со другарче, пуштена е утакмицата као гледаме, видов само по 1 статива на двете страни и пеналот... салепот и муабет за иднината на младината во МК ми беше поинтересна одколку да гледам утакмицата јебига....

Овие треба да им се извинат на навивачиве што дошле по снегов да гледаат вакво срање, а не да се радуваат пред нив ко којзнае што да направиле.

Јас си пијам салеп со другарче, пуштена е утакмицата као гледаме, видов само по 1 статива на двете страни и пеналот... салепот и муабет за иднината на младината во МК ми беше поинтересна одколку да гледам утакмицата јебига....
Svaka cast kako mozes 1 casa salep da ja pies 90 min...

Денес ни е последна шанса да покажеме дека сакаме титула.

Ако играат како што играат досега слободно мочајте и се на сезонава.
Досега све ни е на шлепање од октомври ги чекаме да кренат форма и кондиција тие си тераат како на припреми да се 6 месеци.

Ниту една едина екипа не ја издоминиравме барем на домашен терен, ниту една.

Screenshot_20180303-065558.png 20180303_065703.png[DOUBLEPOST=1520057207][/DOUBLEPOST]Кедира богзнае колку му го дудла на Алегри чим секој меч е во прва постава. 0 од форма, 0 кондиција, 0 мотивација, а пак игра пред Маркизио, Бентанкур па дури и пред ебениот Стураро... неам зборови :/

28424882_1687929357961659_3437823417800750533_o.png.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom