Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Lujdze, denes gihi svojot 600 natprevar ke go shora u seria a... 4ti e na vecnata lista zad toti maldini i uste nekoj.. odnosno maldini e prv so 649 posle nz koj e vtor i toti so 607.. ako gigi igra i naredna sezona ja mislam ke izbie prv na vecita lista...

Занети има 615. Него и Тоти сигурно ги престигнува оваа сезона (вториов нема шанси секоја утакмица да ја игра).

И шо ако имаме најмногу пари земено, ко неможиме еден асален средишен играч да земиме или задржиме.

Киево играат катанаџо, прошлиот пат ги тепавме 4-0, али во каква форма сме, да се молиме да не им е денот на магарињава... И да, да се надеваме дека нема да се повампири нивниот голман.

CwjbtvbXEAEbIQB.jpg:large
[DOUBLEPOST=1478436386][/DOUBLEPOST]Kwadwo Asamoah will be out for at least 2 weeks, according to Tuttosport. :pos::tapp::tapp:

Дај бе нека го стаи тој Кин да го видиме дал ќе биде нешто од детето а не квадрадо напаѓач или што и да глуми .

Колку е збунат Алегри, една асална формација и постава не истаде оваа година.

4312 со Куадрадо АМ или 433 како против Лион? Ако е како против Лион изгледа ќе ја задржи како формација и со Дибала

Може ли некој да објасни што кур им е на камиказиве у Јуве. Абе стоиедна повреда им се деси без дуели со противнички играчи?! Де мускул, де колено, де рака. Па пичка ви матер не кур се повредувајте сами! Да ви ебам тоа кревките!

Која катастрофа сме, едина желба ми е да постигнеме погодок.

Играчиве на Киево, едно 80% можеш да ги најдеш на ПЕС 3 како фудбалери кои влегле во четвртата деценија од животот.

Кои мртвила сме мајко мила... Ах бе Барsа си еба мајката :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom