Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Раиола

While explaining Blaise Matuidi is not discussing a contract extension with Paris Saint-Germain, Mino Raiola has revealed that the Juventus Sporting Director is still angry about the club’s failure to sign the French international this past summer.

“Fabio Paratici’s still mad at me, but it’s not my fault,” the agent told RAI Sport. “We dealt at length, but then the Emir of PSG [Nasser Al-Khelaifi] intervened and blocked the deal.

“Paratici, however, doesn’t have to get upset because it’s not true that we’re discussing the renewal of his contract with PSG. It’s not easy to take players away from PSG in January, but we’ll see.”

Витсел играл слабо во Зенит, тотално отсутен бил во натпреварите... ваљда чека да дојде во Јануари кај нас :)

Убав текст за Павле Медвед :icon_mrgr:

Приказна за фудбалскиот пат на Павел Недвед
„ТЕШКО ЈА ПОДНЕСОВ РАЗДЕЛБАТА НА ЧЕХОСЛОВАЧКА“

Џанлука Ѕамброта еднаш признал дека цели пет години во соблекувалната, Недвед им викал само здраво и пријатна ноќ. Не важеше за емоционалец, туку за бескомпромисен борец кој сега е потпретседател на Јувентус и ужива со семејството во Торино.

:love:

Секогаш кога ќе посакам да видам гол со силен, а прецизен шут си пуштам некое голче од Павел. Еден од малкуте фудбалери способен да потегне бомба на "елегантен" начин.

Еден од омилените дефинитивно ми е оној против Перуџа кога пред навивачите ја претстави златната топка :cuc:

Читам нешто Манџо би можел да го напушти Јуве уште во Јануар за ПСЖ, пошто се помала и помала минутажа има

Читам нешто Манџо би можел да го напушти Јуве уште во Јануар за ПСЖ, пошто се помала и помала минутажа има
Да? А која би била неговата замена ? Нема да биде пуштен никако ако не биде пред тоа подпишана добра замена... јас не гледам можни варијанти за во нападот, барем не во Јануарскиот рок... нема шанса ова да се деси, летово веќе шансите се огромни да се случи тоа...зимава јок.

Нема врска шпекулацијата, Манџукич е во планојте на Алегри а весникот кој ја извади истата го пресели Погба и Видал во ПСЖ едно 999 пати.

Се што сакам е да го видам Буфон на 9ти, огромна работа ќе шкртнам од bucket list.

Шо состав се очекува утре? Да ве играм на голема пара или?

Играј :)... Емполи не се толку јаки како прошливе 2 сезони. Составот наш не е битен, со кои играчи и да излезат сигурно ќе атакуваат на трите бода :)

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Khedira, Hernanes, Pjanic, Alex Sandro; Higuain, Dybala.
Ова е најавено, и врло вероватно... подобро здравје... не би требало да има проблеми за победа, јас очекувам и да биде убедлива...

Патем, ќеркичката на Недвед од ова

Nedved%20-%20csalad%201.jpg

Еволуираше во ова...

13442184_238905829824500_4512025660726574283_n.jpg

Чешка убавина :ljubove:

Последно уредено:
Првата страна на tuttosport за утре :facepalm: , демек неможел да избори место таму Јануари ќе напуштал... глупости според мене, Реал 2 трансфер рока нема право да купува играчи, а и самата идеја, ни го дадоа па си го зедоа.. и сега па да ни го дадат ? лооооооол.....
dsdsd.jpg

Првата страна на tuttosport за утре :facepalm: , демек неможел да избори место таму Јануари ќе напуштал... глупости според мене, Реал 2 трансфер рока нема право да купува играчи, а и самата идеја, ни го дадоа па си го зедоа.. и сега па да ни го дадат ? лооооооол.....
dsdsd.jpg
А шо мислеше Мората дека ќе го играт пред Бензема ? (иако треба ама е неможно)

@DeviAngel штознам, он ако очекувал дека ќе го седне Бензема на клупа туку така.. по тоа што приметив Зизу му дава простор на Алваро, и тук там и ги почнува утакмиците пред Бенз.. така да не би требало да е до толку разочаран... мислам дека тоа е само булшит на новинарите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom