Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сака клубот да брка ЛШ оваа сезона, мора да се донесе квалитетен средњак. Лемина е доволен за у Серија А но не и за во Европа.

Овие вежбат за камикази напади или шо е работата бе?
Сами се тепат.[DOUBLEPOST=1471114703][/DOUBLEPOST]
Ама озбилно, колку толку може да закрпиме, пошто според мене ветува Лемина, со соодветен пристап и солидна минутажа може да бидне нешто, а сметам дека нема потреба сега да даваме многу пари за друг играч од средина..
Ај и јас озбилно. Лемина е добар али незнам зошто секогаш кога игра се мачиме.
Дали дека се ннебитни утакмици или дека е крпење не сум сигурен.
Директниот ефекто од него барем на око е топ. Проблемот е резултатски.

Еве ќе го земам полувремево за пример. Не викам дека Лемина е крив, ама многу сме импотентни.[DOUBLEPOST=1471114758][/DOUBLEPOST]
Мн 'стерилно' делуваме со 3-5-2 сега за сега.
Очигледно со двајца креативци напред + фантастичниов плејмејкер не се игра.

Последно уредено:
Никој нема да искоментира дека Гонза ја промаши топката пред гол? Just sayin :icon_mrgr:

Луѓе потоа ставете еден убав хајлајтс од 10-15 минути, не сум во можност да го гледам мечот :)

Дибала :drk::drk::drk:

Иначе мн лошо незнам зошто која е причината дали експериментите со играчи шо цело време си менваја улоги и се останато али лошо, не оти Еспањол ни изгрија фудбал 2 контри напраја 2 гола, од кој едниот асистенција на А.Сандро. А Дибала го пукнаја од ќотек сите ги нареди :D

Не го гледав второто, пропуштив нешто?
Пјаца покажа нешто?

За чоек со стомак некако мн брзо ослабил :D

Cpw8lvjXEAIkE9X.jpg
[DOUBLEPOST=1471119878][/DOUBLEPOST]Асамоа е одличен досега и ги истрпи сите припреми пу пу машала :D[DOUBLEPOST=1471119934][/DOUBLEPOST]
Cpw78MYXEAAlEmY.jpg:large
[DOUBLEPOST=1471120132][/DOUBLEPOST]Allegri: 2 more players will be added before the end of the transfer window [SKY][DOUBLEPOST=1471121005][/DOUBLEPOST]Paratrici informed SKY to expect a signing in midfield and it'll be a surprise name

:drk::drk::drk::drk::drk:

Последно уредено:
Allegri: 2 more players will be added before the end of the transfer window [SKY][DOUBLEPOST=1471121005][/DOUBLEPOST]Paratrici informed SKY to expect a signing in midfield and it'll be a surprise name

:drk::drk::drk::drk::drk:

Значи еден напаѓач и еден средњак ...:)

Марота и Паратичи летово се во "Шоп-Шопинг" mode :icon_mrgr:

Значи еден напаѓач и еден средњак ...:)

Марота и Паратичи летово се во "Шоп-Шопинг" mode :icon_mrgr:

Што е проблемот последните два дена со ова црново? Само кај мене е ? на многу разни постови ми го дава... некој линк од јутуб е ? само црно и неможам да отворам.... некој друг исто вака ?
Untitled.jpg

Што е проблемот последните два дена со ова црново? Само кај мене е ? на многу разни постови ми го дава... некој линк од јутуб е ? само црно и неможам да отворам.... некој друг исто вака ?
Untitled.jpg

Цел форум има ваков проблем, некои викаат до Хромот е проблемот... Јас користам Мозила и нормално ми ги отвара видеата.

Инаку видеото што го постирав беше "Слаткар-Шопинг" :)

Ништо не си пропуштил :D
Ќе отварав со мозила но кога ми кажа дека постирал стакларистика, си викам заеби Хром ис д бест....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom