Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На кој канал ќе ја даваат утакмицата вечер?

На кој канал ќе ја даваат утакмицата вечер?
На Скај Спорт италија..

А и на странава најверојатно[DOUBLEPOST=1471109388][/DOUBLEPOST]Simone Zaza visited the Wolfsburg training ground today and has reportedly agreed to the €25m transfer from Juventus.

Juventus: Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini; Dani Alves, Lemina, Pjanic, Asamoah; Pereyra; Mandzukic, Higuain

Espanyol: Roberto; Javi López, O Álvaro, Ruben Duarte, Oscar Duarte; Hernán Diop, Víctor Sanchez, Piatti; Baptistao, Reyes

Последно уредено од модератор:
Или вакво

e8a5a9089a57da72dc086c2f0eb5d1548bd64502

асстрим.

Зашо бе заедно ги ставил Манџа и Хигуаин?

Или вакво

e8a5a9089a57da72dc086c2f0eb5d1548bd64502

асстрим.

Зашо бе заедно ги ставил Манџа и Хигуаин?
Ич не го користам ова. Ок е ?

Инаку мислам се заебава Алегри. Треба да сме спремни за евентуални отсуства на Дибала па испитва комбинаторики.[DOUBLEPOST=1471112237][/DOUBLEPOST]
ми крашнува сопкастот ко ќе дојди до 50%, не знам зошто
Кај мене е супер.

Асамоа игра како првата година кога дојде кај нас.
Се надевам дека проблемите се зад него.

Ич не го користам ова. Ок е ?

Инаку мислам се заебава Алегри. Треба да сме спремни за евентуални отсуства на Дибала па испитва комбинаторики.[DOUBLEPOST=1471112237][/DOUBLEPOST]
Кај мене е супер.

Добро е, само има една мана, така ќе ја наречам.
Никогаш не пропушташ ништо, туку ако има проблеми си застанува, па продолжува понатаму, а не како на сопкаст. Поради ова може да се случи и да касни стримот и по 5-10+ минути. Стискаш на LIVE и те дава онаму и каде што е секаде. Ако е зелено кругчето до LIVE, тогаш се е ок, а ако е жолти, значи касни од официјалниот стрим.
Ова само ако има проблеми со конекција, иначе генерално е добро. Има добри стримови како и сопкаст, а понекогаш и многу појаки од 3, 4, па и 5000 кбпс.

Не треба друг во средина да купиме, можеме овој Лемина да го искалиме пошто мириса на нешто...

Не треба друг во средина да купиме, можеме овој Лемина да го искалиме пошто мириса на нешто...
ок најдовме замена за Погба. Ако ништо друго во фризо исти се.
чак и по некој потег ко него прај. Малку понесмасно ама се трпи. :)

ок најдовме замена за Погба. Ако ништо друго во фризо исти се.
чак и по некој потег ко него прај. Малку понесмасно ама се трпи. :)
Ама озбилно, колку толку може да закрпиме, пошто според мене ветува Лемина, со соодветен пристап и солидна минутажа може да бидне нешто, а сметам дека нема потреба сега да даваме многу пари за друг играч од средина..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom