A
apidrone
Гостин
Ако сака клубот да брка ЛШ оваа сезона, мора да се донесе квалитетен средњак. Лемина е доволен за у Серија А но не и за во Европа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај и јас озбилно. Лемина е добар али незнам зошто секогаш кога игра се мачиме.Ама озбилно, колку толку може да закрпиме, пошто според мене ветува Лемина, со соодветен пристап и солидна минутажа може да бидне нешто, а сметам дека нема потреба сега да даваме многу пари за друг играч од средина..
Очигледно со двајца креативци напред + фантастичниов плејмејкер не се игра.Мн 'стерилно' делуваме со 3-5-2 сега за сега.
Allegri: 2 more players will be added before the end of the transfer window [SKY][DOUBLEPOST=1471121005][/DOUBLEPOST]Paratrici informed SKY to expect a signing in midfield and it'll be a surprise name
![]()
Што е проблемот последните два дена со ова црново? Само кај мене е ? на многу разни постови ми го дава... некој линк од јутуб е ? само црно и неможам да отворам.... некој друг исто вака ?Значи еден напаѓач и еден средњак ...
Марота и Паратичи летово се во "Шоп-Шопинг" mode
Што е проблемот последните два дена со ова црново? Само кај мене е ? на многу разни постови ми го дава... некој линк од јутуб е ? само црно и неможам да отворам.... некој друг исто вака ?
![]()
Ќе отварав со мозила но кога ми кажа дека постирал стакларистика, си викам заеби Хром ис д бест....Ништо не си пропуштил![]()