Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сликата најверојатно не е фотошоп, и истата продавница каде се сликани продава следно од подоле. Ете слика со дибала и 10-ка од друг агол. :cautious:.

Co8KDPhWYAANqMt.jpg

CKl1lbqXAAAI3dQ.jpg:large

Juventus will submit an offer of 25m for Blaise Matuidi. The player has asked to leave PSG. [La Stampa]

@apidrone се гледа дека од Погба е фотошопот. На горната од друг агол е сликана и се гледа добро дека оргиналот е 10ката на Дибала.

Не е тоа толку важно сепак и не е некој релевантен фактор за реализацијата на трансферот според мене се додека нема официјално соопштение од клубовите.

Баерн ќе го откупат Коман за 21мил + 7 ми се чини од позамицата= 28, а рачунајте за Сане колку плати Сити.

Немам ништо против да е фотошоп, но како да нејќе да биде. Конкретно на црниот дрес лева слика, 10-ката и Дибала делуваат замаглено, додека кај десната слика, 10-ката е замаглена, додека ПОГБА не е(прв знак што можеби укажува на фотошоп на десната).
Неам појма со фотошоп да работам, но останувам на тоа дека левата е вистинска, а десната не.

И многу битна ствар, бидејќи ова не е Јувентуссторе, може да биде сликата лева онаа вистинската.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

п.с. За долниот пост, ако Дибала е фотошоп, тогаш Погба е фотофотошоп :D

@apidrone се гледа дека од Погба е фотошопот. На горната од друг агол е сликана и се гледа добро дека оргиналот е 10ката на Дибала.

Не е тоа толку важно сепак и не е некој релевантен фактор за реализацијата на трансферот според мене се додека нема официјално соопштение од клубовите.
Апла е фотошопирано - Дибала ова од стручен аспект го кажвам :)[DOUBLEPOST=1470321378][/DOUBLEPOST]Перејра ги одби сите понуди и нвоата од Вотфорд сакал да остани и да се докажи и дека лансакта сезона била само со несреќни повреди демек имал поќе талент од шо мислат а од управата биле импресионирани од желбата за докажвање. Лемина е прогласен како многу битен играч и дека не е на продажба. ВЕрвал многу Алегри во истиов.

Последно уредено:
а за Асамоа? Изгледа ќе биде продаден само Хернанес, а би дошол Матуиди место Погба и Матиќ место Хернанес од средниот ред?

Апла е фотошопирано - Дибала ова од стручен аспект го кажвам :)[DOUBLEPOST=1470321378][/DOUBLEPOST]Перејра ги одби сите понуди и нвоата од Вотфорд сакал да остани и да се докажи и дека лансакта сезона била само со несреќни повреди демек имал поќе талент од шо мислат а од управата биле импресионирани од желбата за докажвање. Лемина е прогласен како многу битен играч и дека не е на продажба. ВЕрвал многу Алегри во истиов.

Мене Погба фонтот ми е чуден малку. Дадов мислење врз основа на првата слика на странава што е од друг агол.

Според мене не е важно дали се продава во некој фан стор дрес со 10ка на Дибала или Погба затоа што не е релевантно се додека нема официјален став од клубовите...ќе има ли трансфер или не.

Мене Погба фонтот ми е чуден малку. Дадов мислење врз основа на првата слика на странава што е од друг агол.

Според мене не е важно дали се продава во некој фан стор дрес со 10ка на Дибала или Погба затоа што не е релевантно се додека нема официјален став од клубовите...ќе има ли трансфер или не.
И мене уопште не ми менува од телефон ја видов сега ќе ја видам од компјутер. Чуден е белиот од Погба додека на белиот од Дибала има многу burn употребено за правење сенка се гледа дека е додавана вештачка, кај Погба пак е осветлувана со dodge па и фонтот е изгорен и има чудна перспектива дали за да се покрие осветлувањето или пак да изгледа пореално не знам ќе видам од PC. ,:)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1470322867][/DOUBLEPOST]upload_2016-8-4_16-59-38.png

Четките :) Фонтот на Погба е друг на белиот дрес, фонтот на Дибала на плавиот е друг исто болдиран, на плавиот на Дибала и на Погба е додавано светлина за да се покрие фонтот. Ќе видам псоле поинаку шо е друго шо штрчи. Плавиот на Дибала и Белиот на Погба се дефинитивно фотошопирани :)

Последно уредено:
Сите се. Прво е фотошопиран на Погба, а потоа на Дибала. :D

Не знам што толку се замарате со дресовиве,нит е официјално заминат Погба,нит па му е дадена официјално 10ката на Дибала.
Иначе ако има вистина во тоа дека Леверкузен се заинтересирани за Хернанес и овој пак одбие да си иде,ќе имаме нов крлеж ко Амаури кој ќе цица плата и ќе си седи во тимот.Според Калчомеркато и Каљари се заинтересирано за него,али проблем е платата.Во Јуве зима 3 милиони по сезона,тешко дека некој клуб ќе му даде волкава плата(освен кинезиве,али шупакон нејќел да иде у Кина)
Ако од клубов стварно сакаат да го продадат,а овој ги одбие сите понуди до крајов на преодниот рок,нека не го пријавуваат воопшто,нека скисне на трибини и нека тренира со младинците.Па кога ќе му истече договорот фино лепо нека се пензионира.пошто никој нема да сака да купи играч кој две години нема изиграно официјален меч.

Фанале сте се за дали се фотошопирани дресовите кога у оноа Сити самопрогласено Мол пред месец време видев дрес на Јуве од ерата на Најк уште. Па и фини четири илјадарки цена му ставиле. :cautious:

Da se pofalam, denes kupiv dres od Pjanic, sakam i od iguanata ali nemase, imase samo od dybala i pjanic, i se mislev pomegju ovie dvajca i odluciv pjanic radi toa sto 21 pisuvase na dybala a mn e verojatno da ja dobie 10kata

Da se pofalam, denes kupiv dres od Pjanic, sakam i od iguanata ali nemase, imase samo od dybala i pjanic, i se mislev pomegju ovie dvajca i odluciv pjanic radi toa sto 21 pisuvase na dybala a mn e verojatno da ja dobie 10kata
А јас вечерта пред да го напуштам срањето од држава гордо купив 10че од Погба. Да може сега за пола цена да го дадам и да ја доплатам другата половина за дрес од Бенатиа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom