Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сликата најверојатно не е фотошоп, и истата продавница каде се сликани продава следно од подоле. Ете слика со дибала и 10-ка од друг агол..
![]()
![]()
Апла е фотошопирано - Дибала ова од стручен аспект го кажвам@apidrone се гледа дека од Погба е фотошопот. На горната од друг агол е сликана и се гледа добро дека оргиналот е 10ката на Дибала.
Не е тоа толку важно сепак и не е некој релевантен фактор за реализацијата на трансферот според мене се додека нема официјално соопштение од клубовите.
Апла е фотошопирано - Дибала ова од стручен аспект го кажвам[DOUBLEPOST=1470321378][/DOUBLEPOST]Перејра ги одби сите понуди и нвоата од Вотфорд сакал да остани и да се докажи и дека лансакта сезона била само со несреќни повреди демек имал поќе талент од шо мислат а од управата биле импресионирани од желбата за докажвање. Лемина е прогласен како многу битен играч и дека не е на продажба. ВЕрвал многу Алегри во истиов.
И мене уопште не ми менува од телефон ја видов сега ќе ја видам од компјутер. Чуден е белиот од Погба додека на белиот од Дибала има многу burn употребено за правење сенка се гледа дека е додавана вештачка, кај Погба пак е осветлувана со dodge па и фонтот е изгорен и има чудна перспектива дали за да се покрие осветлувањето или пак да изгледа пореално не знам ќе видам од PC. ,Мене Погба фонтот ми е чуден малку. Дадов мислење врз основа на првата слика на странава што е од друг агол.
Според мене не е важно дали се продава во некој фан стор дрес со 10ка на Дибала или Погба затоа што не е релевантно се додека нема официјален став од клубовите...ќе има ли трансфер или не.
А јас вечерта пред да го напуштам срањето од држава гордо купив 10че од Погба. Да може сега за пола цена да го дадам и да ја доплатам другата половина за дрес од БенатиаDa se pofalam, denes kupiv dres od Pjanic, sakam i od iguanata ali nemase, imase samo od dybala i pjanic, i se mislev pomegju ovie dvajca i odluciv pjanic radi toa sto 21 pisuvase na dybala a mn e verojatno da ja dobie 10kata