Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Se pocesti se spekulaciite deka mozebi i Mandzata kje bega. Osobeno po doagjanjeto na Pipi.
E sega vo slucaj da zamini Mandzata nema da me cudi Zaza da ostani.
Dibala, Iguain, Mandzo, Zaza, Pjaca?

Vo vrska so Mandzata. Epten loso kje bidi ako e isfrlen od prv tim od uste eden "Levandovski".
Se nadevam deka kje ostani barem uste edna sezona da mu se najdi na Pjaca vo prilagoduvanje i za dlabina na klupa.

Juventus have begun contacts with Wolfsburg for Luiz Gustavo....on loan with an option to buy (of course) [Sky]
За Верати ваљда прочитавте дека го продолжил договорот со ПСЖ.

Шо играч е овој Луис Густаво? Еден од најдобрите на својата позиција? :icon_lol:

Шо играч е овој Луис Густаво? Еден од најдобрите на својата позиција? :icon_lol:

Одличен играч,претежно деструктивец ама исто така box-to-box играч каде можи да покрива повеќе позиции на теренот,има солидна техника и е физички максимално подготвен ..ќе можи да ги заменува и Кедира и Маркизио....

Само не знам зошто Баерн така лесно се откажаа од него кога играше одлично кај нив.

Juventus are seriously interested in Luiz Gustavo. Juve are working to sign the Brazilian on loan for €2-3m with a buy-option at €20m. [GdS]

Одличен играч,претежно деструктивец ама исто така box-to-box играч каде можи да покрива повеќе позиции на теренот,има солидна техника и е физички максимално подготвен ..ќе можи да ги заменува и Кедира и Маркизио....

Само не знам зошто Баерн така лесно се откажаа од него кога играше одлично кај нив.

Ауу тој што играше во Баерн, да бе ми текна... :) Јас мислев некој млад играч што допрва му престои светла иднина, а тој 30 години уште малце ќе ги начука :D

Дракслер изјави за Билд дека сака да си оди од Волфсбург а пак според Билд сме биле во преговори со него. O.o hell no

Дракслер изјави за Билд дека сака да си оди од Волфсбург а пак според Билд сме биле во преговори со него. o_O hell no

Билд мислам дека се релевантни, ама што кур би барал сега во Јуве... Моментално нас ни треба замена за Погба, бокс ту бокс играч, мислам дека Дракслер одамна си ја пропушти шансата, нека шета сега таму во германските екипи.

Дракслер изјави за Билд дека сака да си оди од Волфсбург а пак според Билд сме биле во преговори со него. o_O hell no
Веќе го имаме Пјаца на таа позиција, а и без него кој го ебе. Уште памтам лани на почетокот коа се мачевме, изјави дека го направил вистинскиот избор кога отишол во Волфсбург, а после коа завршија испод Шалке, се каел што не отишол во Италија. Мрш.

attachment.php

Не знам зошто не тргнат на пр по Гуарин? Без мајтап

Не знам зошто не тргнат на пр по Гуарин? Без мајтап
Хахаа ги сјебавме Рома,Наполи , сега Интер на ред.. така не мразат до коски уште ова и официјално (додуша и сме веќе) ќе бидеме најомразениот клуб во светот....
Додека да ми текне дека не игра веќе во Интер..... ама ако, да ги сјебеме и Шангај кој курац...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom