Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Eve ako aludiras na mene,koj ke bide zamena za Pogba i dali postoi ?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Ако алудирав на тебе ќе те цитирав тебе брат :) , коментирам оти види наназад секој 2 коментар на оваа и на другите теми е тој. Пјанич се шпекулираше од ко заврши сезоната и пред да има било какви понуди за Погба и беше донесен пред да има било какви понуди по една недела излегоја гласини. Иначе мора замената да е ист тип на играч? Зошто? Нема потреба да е ист играч или па може ја имаме? Не знам али знам дека немора да е таков играч или играч од средина на крај краева :)[DOUBLEPOST=1469221591][/DOUBLEPOST]Evra: "Guys, I'm out here sweating like crazy because I want to win the Champions league. And we will. Forza Juve"

Како да го неќиш, прав професионалец

Mediaset Premium: No new developments on Paul Pogba. #Juventus #MUFC #RealMadrid

Sky Italia: Gonzalo Higuain will be at #Napoli training on Mon

И шпански научил :pos:
Утре - B.NEWS R.Madrid/Barcelona after Juventus defender Evra[DOUBLEPOST=1469229092][/DOUBLEPOST]Corriere della Sera claims Gonzalo Higuain has already rented a house in Turin[DOUBLEPOST=1469235761][/DOUBLEPOST]The report is full of detail, naming the address as Piazzetta Brosio in the Crocetta area, that Higuain viewed the apartment with his brother over the last few days and even agreed to include two Juventus season tickets as part of the deal.

Napoli have made it clear they will not negotiate, so anyone who wants Higuain must pay the €94m release clause.[DOUBLEPOST=1469240007][/DOUBLEPOST]"Not expecting any updates on Pogba this weekend. Marotta is skiing at Monte Bel Culo until Monday..."
:pos::pos:

Последно уредено:
Премногу се сигурни, ако не бидне ништо од ова можат слободно да идат под стечај

Sky Sport Italia claim Gonzalo Higuain has already undergone a Juventus medical and they’ll pay Napoli the €94m clause.

The extraordinary suggestion this morning is that he had his medical in Madrid yesterday.

He also put pen to paper on a contract until June 2020.

The wages on offer are believed to be €7.5m per year, shattering their current salary cap.

The Corriere della Sera newspaper had also reported that Higuain rented an apartment in Turin, promising to include two Juventus season tickets for the landlord.

Pipita is expected at Napoli's pre-season training camp in Dimaro on Monday.

Blanco мадр факр :vozbud::vozbud::vozbud:

Ауууу голчиште од пола терен. Топка со очи. Дали Морено е новиот Бонучи? :D

Не ми се верува Скај Италија да објават ваква крајно несериозна вест... Не личи ова на нив :unsure:

Инаку го видовте голот на Бланко од пола терен? :) Детево игра дефанзивец, има 20 години а видете какВа му е градбата на телото... Слична како Барѕа, робусен дефанзивец. Нека го пратат да се калеми во Сасуоло :LOL:

(Sky) Higuain avrebbe svolto le visite mediche di nascosto a Madrid per la Juve. Pipita ad un passo.

GdS, Sky and others reporting it as a done deal - Higuain to Juventus is done.

Beppe and Fabio were in Madrid for Higuains medical, hence their absence from the Serie A draw [Sky]

Photo of Gonzalo Higuain blood test, done in Madrid for the #Juventus medical.

CoCvd28WIAAheA7.jpg:large
[DOUBLEPOST=1469269919][/DOUBLEPOST]
Не ми се верува Скај Италија да објават ваква крајно несериозна вест... Не личи ова на нив :unsure:

Инаку го видовте голот на Бланко од пола терен? :) Детево игра дефанзивец, има 20 години а видете какВа му е градбата на телото... Слична како Барѕа, робусен дефанзивец. Нека го пратат да се калеми во Сасуоло :LOL:
Се испотепавме со Барса за Бланко не го пушта Јуве а и мислам дека и нив му го зедовме.

http://gianlucadimarzio.com/calciom...con-higuain-gia-effettuate-le-visite-mediche/

https://twitter.com/TheFS_Live/status/756797959518453760

Еве кој не го виде голот :) Него, за Мароне има некое инфо што ќе се прави? Јас би го задржал, доста време се калеше и шеташе, треба пополека да се вклучува во тимот. Поготово затоа што мислам дека тој треба да биде капитен после Маркизио :)

И ај нека го стави Пјанич, да го видиме како му стои дресот барем :)

нека идат у пенис , КУПИ ГО КАВАНИ БЕ КЈОРАФФФФ МЕЕФФФФ КЈЕЛЉЈАФФФФГ ДА ТИ ЕБАМ ИГУАИН У ГЛАВА УШТО ПОГБА ЗАРАДИ ОВОЈ ЛУБРИКАНТОФФ АКО СИ ИДЕ КЕ ТИ ЕБАМ СФФФЕЕ ХОРЕСТЕЛОРОТ ДА ТИ СЕ ПОКАЧИ И НИКАД ДА НЕ ТИ СЕ СИМНЕ МРШ

Еј абе ова вистина било бееее... :shook: Се спомнува дека Аурелио се согласил на две рати да биде цената 47 сега, 47 идното лето.

Фејсбуков ми експлодира:kafence:

МАрота му се јавил на Де Лаурентис го известил дека Игуаин е на мединцински прегледи.[DOUBLEPOST=1469272145][/DOUBLEPOST]La #Juventus ha reso possibile l'impossibile: #Higuain. @Goalitalia [Agresti]

Ај може и ќе тепаат некогаш на пенали :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom