Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку си замине Погба добро би било да го донесеме Муса Сисоко, страшен играч е, не е на ниво како Погба ама заедно со Пјанич, Кедира и Маркизио би се вклопил перфектно. Сега за сега меркатото ни е за чиста десетка да се донесе уште еден класа шпиц и тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1469137252][/DOUBLEPOST]
Да не го доведовме Бенатија ќе си речев дека кроиме тим за 4-3-1-2, али нема шанси да се случи тоа се додека тука е тројката позади, со Бенатија и + Ругани.
Па Бенатија и Ругани се надевам ќе ги заменат Киело и Барза наредниве години, многу паметно се работи се подмладува тимот, сите видовме што се случи кога Јунајтед се откажа од задната линија одеднаш, немаат пласман во ЛШ отогаш ако не се лажам :D Сега со доаѓањето на Пјаца се ќе може да се игра , не само 3-5-2 :)

Последно уредено:
Кој беа прогнозите за Маркисио ? крај Октомври да се врати ? Во случај да оди Погба ќе биде малку зајебено почетокот на сезоната...мада ако се продаде Погба сигурно ќе се земе уште еден квалитетен средишен... единствено што ме загрижува мене лично е шпиц и ништо друго...

Гомез у Барса, така да овој сигурно отпаѓа.

ЏДМ пишал Јуве у пол позиција за Гомез, па дури и го контактирале Мендес, и оп, после пола саат Барса објавува постигнат е договор.
Најбоље у свет ЏДМ :pos:

Ова со Андре Гомез очигледно набрзинка е направено, не може ни у Шпанија никој да не знае за тоа.

Од она што го кажувате за овој хрватскиот плоштад што игра, не ми е баш јасно зошто го ангажиравме :toe:

Заминувањето на Пол Погба од Јувентус веќе не е само шпекулација туку и релна опција. Според пишувањата во најрелевантните медиуми во Италија, Манчестер Јунајтед и Јувентус се во сериозни преговори за трансферот на Погба откако фудбалерот преку својот агент изразил желба за заминување од Торино. Сумата која се споменува се движи од 110 до 120 милиони евра, но процент од продажбата треба да добие и неговиот агент Мино Раиола, кој токму затоа и толку многу инсистира на овој трансфер. Според Џанлука Ди Марцио, во последен момент во трката по Погба се вклучил и Реал Мадрид, но сепак Јунајтед останува голем фаворит за потписот на Погба. JUVENTUS MK

@DeviAngel Остај ти Андре Шмандре сада , реци ти нама ко че да доџе у напад да нас појача.. рецимо да Игуаин нече да доџе, ево ко че онда ?

@DeviAngel Остај ти Андре Шмандре сада , реци ти нама ко че да доџе у напад да нас појача.. рецимо да Игуаин нече да доџе, ево ко че онда ?
Габриел Барбоса кој е патем одличен талент бар од тоа што сум го гледал и зборат ќе дојди како замена за Ѕаѕа наводно или Мората, ист профил на играч како Мората со подобра визија. Игуаин мислам ќе дојди ако го продајме Погба.

Барбоса бе... Што е ова, Пиратите од Карибите? :toe:

Инаку јас сакав еден од Сапонара или Ковачиќ да земеме, таман ќе си го подмладевме тимот, али нема ниту ронка ебана шпекулација за овие двајца. А Сисоко од Њукасл е must buy, искина на европсково...

Барбоса бе... Што е ова, Пиратите од Карибите? :toe:

Инаку јас сакав еден од Сапонара или Ковачиќ да земеме, таман ќе си го подмладевме тимот, али нема ниту ронка ебана шпекулација за овие двајца. А Сисоко од Њукасл е must buy, искина на европсково...
Зависи кој е концептот на Алегри, Матич јас го преферирам пред сите. :)[DOUBLEPOST=1469161776][/DOUBLEPOST]Mourinho: "It [Juve] is also a big club - One with economic power to fight for their best players, to try and keep their best players"[DOUBLEPOST=1469162687][/DOUBLEPOST]Иначе пред да се објави дека Гомеш потпишал за Барса, ЏДМ излезе со вест дека Гомеш го менува Погба во Јуве (ако си оди Поба) и деак е прва цела :)

Последно уредено:
Иначе пред да се објави дека Гомеш потпишал за Барса, ЏДМ излезе со вест дека Гомеш го менува Погба во Јуве (ако си оди Поба) и деак е прва цела :)
Епа можеби и бил прва цел, бидејќи Барса успеа многу тивко да го собере Гомеш. Се шпекулира дека преговорите Барса-Гомеш-Валенсија траеле помалку од 30 минути, пишуваше дека дури и член од семејството на Гомеш кога го прашале што мисли за неговиот трансфер во Барса, го погледнал зачудено новинарот и го прашал од каде му се тие глупости. И сега не очекуваш ваљда новинар од Италија да е поинформиран од цела Шпанија :)

Пролистај ги странициве (твитер,фб, порталите) на СИТЕ фудбалски новинари во Италија, и спореди ги потоа како излегле во реалноста, ЏДМ има најмалку глупости тресено. И тој знај да истреси, не дека не, по бркање ексклузиви се редат и некои местенки итн.А да не ги редам бисерите еден по еден на новинариве како на пример:

Стефано Агрести со неговата легендарна ексклузива на калчомеркато, што другиот ден излезе и на насловна од Тутоспорт, MESSI SOGNO POSSIBILE!

Добредојде за Пјаца искрено вчера ме изнервира што ги погоди двата пенала против Вардар тоа на страна гледам дека сме го имале на око доста време и верувам дека овие 23 мил се дадени со добро убедување дека ќе се исплатат дечково за таа висина има добра техника само што мислам дека ќе треба да симне некое килце поточно да го зачисти телото не е веќе на Балкан па да јаде кечап и салама за доручек...
61189888-marko-pjaca.jpg

Дечкото си е во топ форма,но е крупно граден. Јако момче е, мајка му првак во џудо, татко му борач.
Динамо ако ништо друго кондиционо е на ниво со екипи од најјаките лиги. Немаше 10 години уназад да играат ЛШ и ЛЕ да јадеа кечап и салама.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom