A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Бенатија и Ругани се надевам ќе ги заменат Киело и Барза наредниве години, многу паметно се работи се подмладува тимот, сите видовме што се случи кога Јунајтед се откажа од задната линија одеднаш, немаат пласман во ЛШ отогаш ако не се лажамДа не го доведовме Бенатија ќе си речев дека кроиме тим за 4-3-1-2, али нема шанси да се случи тоа се додека тука е тројката позади, со Бенатија и + Ругани.
Габриел Барбоса кој е патем одличен талент бар од тоа што сум го гледал и зборат ќе дојди како замена за Ѕаѕа наводно или Мората, ист профил на играч како Мората со подобра визија. Игуаин мислам ќе дојди ако го продајме Погба.@DeviAngel Остај ти Андре Шмандре сада , реци ти нама ко че да доџе у напад да нас појача.. рецимо да Игуаин нече да доџе, ево ко че онда ?
Зависи кој е концептот на Алегри, Матич јас го преферирам пред сите.Барбоса бе... Што е ова, Пиратите од Карибите?
Инаку јас сакав еден од Сапонара или Ковачиќ да земеме, таман ќе си го подмладевме тимот, али нема ниту ронка ебана шпекулација за овие двајца. А Сисоко од Њукасл е must buy, искина на европсково...
Епа можеби и бил прва цел, бидејќи Барса успеа многу тивко да го собере Гомеш. Се шпекулира дека преговорите Барса-Гомеш-Валенсија траеле помалку од 30 минути, пишуваше дека дури и член од семејството на Гомеш кога го прашале што мисли за неговиот трансфер во Барса, го погледнал зачудено новинарот и го прашал од каде му се тие глупости. И сега не очекуваш ваљда новинар од Италија да е поинформиран од цела ШпанијаИначе пред да се објави дека Гомеш потпишал за Барса, ЏДМ излезе со вест дека Гомеш го менува Погба во Јуве (ако си оди Поба) и деак е прва цела![]()
Добредојде за Пјаца искрено вчера ме изнервира што ги погоди двата пенала против Вардар тоа на страна гледам дека сме го имале на око доста време и верувам дека овие 23 мил се дадени со добро убедување дека ќе се исплатат дечково за таа висина има добра техника само што мислам дека ќе треба да симне некое килце поточно да го зачисти телото не е веќе на Балкан па да јаде кечап и салама за доручек...