Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
@Scirea 30 ката од Мората кај Пјанич отиде.

За Погба е јасно, 13 мил Јуве не може да му понуди.Едино до кај 7 мил годишно.
Јуве не сака да го продава за ниедна сума , освен ако овој сам не побара.А ако земеме во обзир дека овој као демек договорил лични услови со Јунајтед,можно е да е прашање на време само . Се ќе се знае до следната недела официјално.

За Квадрадо преговоараме, 2 мил позајмица, 22 одкуп следната година.[DOUBLEPOST=1467895601][/DOUBLEPOST]
....и врти сучи за две години останавме без цел прв тим освен штоперите и голманот(италијанци).И после не е за чудење зошто клубска политика е да се форсираат италијански играчи,им ебам ѓубрињата платенички.
Одсекогаш било ова да се форсира силен италијански блок\костур во тимот.Меѓудругото и за ова конкретно.

Е ај да плачеме сега што би рекол @Scirea ...
Кој сака да си иде од тимов нека се губи ,никој нема со сила да го држи.Сите што си отидоа до сега си отидоа по нивна желба,не ради тоа што клубот сакал да ги продаде и да ќари од нив.Си отидоа и Тевез,Видал,Пирло али пак останавме на исто ниво.
Најдобро би било се задржи и Погба како еден од костурот на тимов и со новите засилување да се иде по титулата во ЛШ,али ако сака да си иде само ради поголема плата во клубот кој не му даде никаква шанса да се докаже и да игра во Лига Европа со нив,тогаш среќен му пат.

Да не испадне само сагава ко пред две години кога и ЏДМ и остали новинарчија ни го тупеа курот два месеци за Видал во Јунајтед и на крај остана во Јуве.Ако побара трансфер Погба што е единствениот начин како Јуве би го продал тогаш по Европсково треба да е се јасно.Само во тој случај Марота ќе сака сигурно што побрзо да се заврши ова и со тие 120 милиони(со кој се шпекулира) да се купат други играчи додека сеуште не е толку активен трансфер пазарот.

Бонучи мислам дека нигде нема да иде и како што читам одбил и дупло поголема плата од Сити.Многу е потешко да ги тргнеш Италијаниве од Јувентус,се приврзуваат за клубов сфаќаат што значи и за нив тимов им е врвот во кариерата.

Затоа ќе си форсираш домашно или евентуално како Дибала некое добро детенце ќе носиш и ќе го учиш како да го сака клубот без да лета за милион + при првата наредна прилика :D

Факт е дека Погба кога тогаш ќе бега од кај вас. Е сега сте во топ позиција што ние сме посериозно заинтересирани да лупнеме добра сума, Реал исто така, а Барса иако не пројавува интерес сигурно следи од страна и може исто да се вплетка. Во таква ситуација најмногу вие ќе профитирате зошто ако е еден посериозно заинтересиран можеби и за помалку ќе го дадедете, а вака добра сума ќе лапнете.

Како и да е. По смешките со Видал пред 2 години јас не би се залетувал дека неофицијално прифатил кај нас да доаѓа.

Шо нема чоек да прочита, за 5 год сите првотимци ќе сме ги продаеле бе, па шосторе бе извини вака глуп коментар, Погба ако е вистина дека сака да си оди шо да напрат да го врзат?! 5 илјади пати повторија дека не е на продажба освен сам ако не побара, ете за дибала одбија 80че, за Погба лани 100ка. Какви играчи го напуштија Јуве, се пензионираја, играчи без кои се мислеше дека нема клубот да оди напред па еве. Боже господе 120м се пара бе не мајтап.[DOUBLEPOST=1467900588][/DOUBLEPOST]
Факт е дека Погба кога тогаш ќе бега од кај вас. Е сега сте во топ позиција што ние сме посериозно заинтересирани да лупнеме добра сума, Реал исто така, а Барса иако не пројавува интерес сигурно следи од страна и може исто да се вплетка. Во таква ситуација најмногу вие ќе профитирате зошто ако е еден посериозно заинтересиран можеби и за помалку ќе го дадедете, а вака добра сума ќе лапнете.

Како и да е. По смешките со Видал пред 2 години јас не би се залетувал дека неофицијално прифатил кај нас да доаѓа.
Налет то Ди Марцио последните две години стана некако DiFraudzio ме нервира во последно за читаност си ги врти едни па исти информации малце пофиловани - со негово мислење. Како и да е во право си

^^

Report: Bonucci agent meets City
By Football Italia staff

Reports in Italy claim the agent of Juventus defender Leonardo Bonucci is in England to meet Manchester City.

New manager Pep Guardiola is a long-time admirer of the centre-back, having named him as one of his favourite players last season.

According to Tuttomercatoweb, Bonucci’s agent Alessandro Lucci is currently in Manchester to hold talks with City.

Lucci’s aim is to return with a €60m offer, which he believes the Bianconeri would accept for one of their star men.

However, Sky reports that both Bonucci and Manchester United target Paul Pogba are considered unsellable by the Old Lady, a situation which would only change if the players expressed a desire to leave.

Juve general manager Giuseppe Marotta has repeatedly insisted that "we only sell players who want to leave", so a deal for either player would require a transfer request or at least a declaration of intent.

Ако ДЛ е 50, овој сигурно е минимум болдираното!

Najspremniji igrac kojeg sam video je Pavel Nedved.Nakon teskog treninga kod Capella posle kojeg su mnogi povracali on je ostao i trcao je preko 20 minuta.On je trening manijak.

Zlatan Ibrahimovic

Calcomercato секоај година ни го продава пола тим, ништо ново :)

Najspremniji igrac kojeg sam video je Pavel Nedved.Nakon teskog treninga kod Capella posle kojeg su mnogi povracali on je ostao i trcao je preko 20 minuta.On je trening manijak.

Zlatan Ibrahimovic

Calcomercato секоај година ни го продава пола тим, ништо ново :)

Уште од вчера имаше информации дека агентов ќе летал во Манчестер, еве денес пишуваат дека ја примил понудата од Сити за Бонучи... Значи има вистина во ова.
Мислам дека ако си оди Погба (а се поверојатно е дека ќе си оди), ондак нема шанси да го продадеме Бонучи, па макар и самиот играч да се согласи да премине кај шеиците.
Друго Бони не ми изгледа каков таков играч кој би трчал по пари, сигурно 2-3 збора со Џиџи, Џорџо и Андреа ќе го смират :)

Уште од вчера имаше информации дека агентов ќе летал во Манчестер, еве денес пишуваат дека ја примил понудата од Сити за Бонучи... Значи има вистина во ова.
Мислам дека ако си оди Погба (а се поверојатно е дека ќе си оди), ондак нема шанси да го продадеме Бонучи, па макар и самиот играч да се согласи да премине кај шеиците.
Друго Бони не ми изгледа каков таков играч кој би трчал по пари, сигурно 2-3 збора со Џиџи, Џорџо и Андреа ќе го смират :)
Не знам јас веќе последниве 2 години пособено ланската Ди Марцио ми љуфна мн работи и тој почна за кликој да работи ми се чини упм да фати, на 2-3 истите стории од пред 2 месеци (на пример не велам за Јуве ова) ги врти само дофилувани. Бонучи не го напушта Јувентус то со гла гарантирам. Мислам дека и Погба ќе остани и се е само шпекулација за вториов додуша за сумата која се спомнува нема дам и биди криво и да си оди.

13626956_1254907104553984_6242064809942825133_n.jpg

#ebaciste #SeoskiRoko #leonegodavame

Ми се прочита Мартин Зоев и сеа кој е овај па од Кривогаштани и на кој форум сум поточно. Како и да е, Погба некако ногу млитаво ми игра у полуфиналето.

Ако се вистински цените за Погба 120, Лео 60 и Заза 30 слободно нека се продаваат сите 3ца. Со 210М може да се купат 5 играчи од по 40М и да се атакува на ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom