Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.060
- Поени од реакции
- 90.801
Манџата завчера најмногу ме изненади... не очекував таков пристап од него кон мечот. Човекот буквално се враќаше до нашиот шеснаесетник да помогне во одбраната, а направи и 2 асистенции (до душа вториот пат со пета додаде до Мората, по што овој асистираше кон Стураро). Башка има гаден карактер, знае да се срчка со секого од противничката екипа, и да ги испровоцира... сеуште се сеќавам пред 3 години кога беше во дресот на Баерн, какви главоболки му зададе на Келини 
Вакви играчи почитувам, кои гинат за дресот... незнам само како Баерн и Атлетико го пуштија онака безврска Марио... па злато вреден напаѓач е. После она синоќа, мислам дека Мората и Заза уште долго ќе си ја греат клупата. На почетокот сите го критикувавме, кога не му одеше на тимот, ама со тек на време се навикна на лигава, и сега е прав убиец во шеснаесетникот (а и надвор од него
).
На Европсково покрај жабарите ќе навивам и за хрвативе, баш ради Манџата (И Вршаљко ако го земеме на лето)
Уште еден одличен трансфер од Марота и Паратичи... да земеш ваков напаѓач за 19 милки, значи немам зборови. Ма најбоље трансфер политика си имаме, нека цркнат душманите. Ете сега колку што читам, прошлата 2015 сме ја завршиле со 37 милиони + за разлика од 2014 кога сме биле во 7 милиони -.
П.С. Бенатија: "Џиџи, гушни ме и мене...
"
Вакви играчи почитувам, кои гинат за дресот... незнам само како Баерн и Атлетико го пуштија онака безврска Марио... па злато вреден напаѓач е. После она синоќа, мислам дека Мората и Заза уште долго ќе си ја греат клупата. На почетокот сите го критикувавме, кога не му одеше на тимот, ама со тек на време се навикна на лигава, и сега е прав убиец во шеснаесетникот (а и надвор од него
).На Европсково покрај жабарите ќе навивам и за хрвативе, баш ради Манџата (И Вршаљко ако го земеме на лето)
Уште еден одличен трансфер од Марота и Паратичи... да земеш ваков напаѓач за 19 милки, значи немам зборови. Ма најбоље трансфер политика си имаме, нека цркнат душманите. Ете сега колку што читам, прошлата 2015 сме ја завршиле со 37 милиони + за разлика од 2014 кога сме биле во 7 милиони -.
П.С. Бенатија: "Џиџи, гушни ме и мене...
"
Последно уредено: