Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Манџата завчера најмногу ме изненади... не очекував таков пристап од него кон мечот. Човекот буквално се враќаше до нашиот шеснаесетник да помогне во одбраната, а направи и 2 асистенции (до душа вториот пат со пета додаде до Мората, по што овој асистираше кон Стураро). Башка има гаден карактер, знае да се срчка со секого од противничката екипа, и да ги испровоцира... сеуште се сеќавам пред 3 години кога беше во дресот на Баерн, какви главоболки му зададе на Келини :icon_mrgr:
Вакви играчи почитувам, кои гинат за дресот... незнам само како Баерн и Атлетико го пуштија онака безврска Марио... па злато вреден напаѓач е. После она синоќа, мислам дека Мората и Заза уште долго ќе си ја греат клупата. На почетокот сите го критикувавме, кога не му одеше на тимот, ама со тек на време се навикна на лигава, и сега е прав убиец во шеснаесетникот (а и надвор од него :LOL: ).
На Европсково покрај жабарите ќе навивам и за хрвативе, баш ради Манџата (И Вршаљко ако го земеме на лето) :icon_mrgr:

Уште еден одличен трансфер од Марота и Паратичи... да земеш ваков напаѓач за 19 милки, значи немам зборови. Ма најбоље трансфер политика си имаме, нека цркнат душманите. Ете сега колку што читам, прошлата 2015 сме ја завршиле со 37 милиони + за разлика од 2014 кога сме биле во 7 милиони -.

П.С. Бенатија: "Џиџи, гушни ме и мене... :place:"
1916729_126428207747177_998299267252730741_n.jpg

Последно уредено:
Се виде дека Маркизио не е играч од светска класа, и немој тоа да го негирате, јас не памтам сезонава да блесне на еден натпревар, а особено на најважите потфрлува како што и направи со Баерн со Наполи исто почетнички грешки правеше, пасовите му се 90% точни ма немој пасови назад до одбраната или комбинира од блиску со играчите од средниот ред, не знам кога направил убиствен пас до напаѓачите повеќе Бонучи го бива за тоа него Маркизио, шутеви немам коментар кога шутира топката не да оди во рамките на голот туку завршува во аут линијата.

Последно уредено од модератор:
Се виде дека Маркизио не е играч од светска класа, и немој тоа да го негирате, јас не памтам сезонава да блесне на еден натпревар, а особено на најважите потфрлува како што и направи со Баерн со Наполи исто почетнички грешки правеше, пасовите му се 90% точни ма немој пасови назад до одбраната или комбинира од блиску со играчите од средниот ред, не знам кога направил убиствен пас до напаѓачите повеќе Бонучи го бива за тоа него Маркизио, шутеви немам коментар кога шутира топката не да оди во рамките на голот туку завршува во аут линијата.

@DeviAngel

:icon_lol:

Сакаш да кажиш дека во рок од 10 минути опаднавте на квалитет и на супериорност? Баерн она неверојатен беше под Јуп едноставно незапирлива машина, против Гвардиола не мие незапирлива екипа ова најискрено. Ќе видиме дали ќе ни се три пати намали дека ќе е пеколно тешко и потешко дека примивме 2 гола - ДА но сепак игравме и ние без 2 првотимци (Киелини и Сандро) кои ептен ќе ни беа во корист против Робен на пример (Сандро) и остали играчи.

Кој ќе заслужи тој нека помини, првата беше одлична утакмица

#FJ

А чекај вие што очекувате од Баерн? 90 минути топка да држи и да напаѓа? Јбг не стиснавте еден период и дадовте 2 гола , тоа е фудбалот..

Алијанц последните 5 год е кафез од кој ретко кој излегол.Малку се тие шти излегле со позитивен резултат.Затоа и реално шансите затоа ви се многу помали.Но ке видиме..

А чекај вие што очекувате од Баерн? 90 минути топка да држи и да напаѓа? Јбг не стиснавте еден период и дадовте 2 гола , тоа е фудбалот..

Алијанц последните 5 год е кафез од кој ретко кој излегол.Малку се тие шти излегле со позитивен резултат.Затоа и реално шансите затоа ви се многу помали.Но ке видиме..

со кој играте на алиацн со дармстанд штутгард кој се тие?

лани што не ги поминавте барса, прехлани реал? 4-0 гзот ви го истурија на алианц , само судии те нека судат како што треба и што биде нека биде.

Челзи со тој тогашен состав титула им зема во кафезот, 2013та за малце ќе испаднеа од Арсенал исто во кафезот...

Претерувате и двете страни, реално и ако сум навивач на Јуве, шансите ни се ај да речам 20% за понатаму, многу брзо заборавивте дека Баерн ни одржа вистинска лекција 60 минути сигурен сум секој овде што пишува сменил канал после вториот гол но после војна секој сака да биде командант нели???? и нормално сега ке ми пишувате приказни од типот со Јуве до крај, баш вистинскиот навивач не може да поднесе како неговата екипа е понижена на таков начин, а од друга страна навивачите на Баерн многу го форсират Баерн, го прават непобедлив што реално не е до толку јак како што они го опишуват, и не очекував од нивна страна толку не почит спрема екипа со голема традиција, историја, и она што го покажа последните 2 години, искрено не ве ставив во ист кош со тие на Реал, Барселона, ПСЖ, Челзи, Интер. Немој да заборавивте пред 10-11 години улогите беа спротивни кога прв пат Јуве и Баерн се сретна во ЛШ во групната фаза (и на двата натпревари ве победивме) , тогаш вие се серивте во гаќи кога се споменуваше име Јувентус но сепак почит спрема Баерн од секогаш имало од страна на Јуве.

Последно уредено од модератор:
Nema so da repliciram se vide prvite 2 meseci so i bez Markizio a bogami i lani e sea toa sto igra nonstop od ko se vrari od povred I igrashe 40m so muskulni bolki voopsto skoro cel mesec toa e. Sekoj so mislenjeto.[DOUBLEPOST=1456404373][/DOUBLEPOST]
Nema so da repliciram se vide prvite 2 meseci so i bez Markizio a bogami i lani e sea toa sto igra nonstop od ko se vrari od povred I igrashe 40m so muskulni bolki voopsto skoro cel mesec toa e. Sekoj so mislenjeto.

Првите 2 месеци никој не играше како што треба, резултати не се од причина што Маркизио почна да игра па и Јуве почна да победува , не знам каде гледаш дека Маркизио прави голема разлика во играта на Јувентус, јас да сум на местото на Алегри сепак овој повеќе е повреден ама да е друга ситуацијата секогаш ама баш секогаш Асамоа би го ставил на местото на Маркизио па ке видиме дали Баерн или било кој може да игра курташак така како што игра со нас во првотот полувреме, причината зошто изгледавме ко аматери во првото полувреме со Баерн се Маркизио и Кедира, нивна одговорнот беше да организират игра а они беа ко изгубени германци не можеа два паса да направат.

Nema so da repliciram se vide prvite 2 meseci so i bez Markizio a bogami i lani e sea toa sto igra nonstop od ko se vrari od povred I igrashe 40m so muskulni bolki voopsto skoro cel mesec toa e. Sekoj so mislenjeto.[DOUBLEPOST=1456404373][/DOUBLEPOST]
Nema so da repliciram se vide prvite 2 meseci so i bez Markizio a bogami i lani e sea toa sto igra nonstop od ko se vrari od povred I igrashe 40m so muskulni bolki voopsto skoro cel mesec toa e. Sekoj so mislenjeto.

лани беше втора постава....

со мускулни болки играл... и кога е здрав 100% не дека нешто праи ама ок

Marchisio imase najveke istrcano na poluvreme.

џабе кога незнае кај трча, и пирло лани имаше на неколку клучни утакмици највеке истрчано ама знаеше кај трча и што прави...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom