Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сакате пак да искиксаме па да видите колку е важен за нас.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Ако го имаме Асамоа Кедира Погба на средина, воопшто нема да недостасува да бидеш сигурен во тоа, тогаш ке видиш што значи силен Јувентус со победи од по 3-0, 4-0 во Италија, а не по едвај 1-0 со бедна игра.

Ако го имаме Асамоа Кедира Погба на средина, воопшто нема да недостасува да бидеш сигурен во тоа, тогаш ке видиш што значи силен Јувентус со победи од по 3-0, 4-0 во Италија, а не по едвај 1-0 со бедна игра.
Ти се погоди Асамоа на место на Маркизио на Пес а :cool:

Азамоа е звер батка, само Алегри некогаш и ако е добар е тврдоглав за некои работи, мене лично ако ме прашуваш и ако сум фан на Јуве мислам Азамоа прави голема грешка што не менува клуб , кај нас секогаш ке биде под сенка на "големите" играчи како Маркизио, не разбирате Маркизио се форисра само заради тоа што е италијанец прво, второ дете на Јуве и трето долго време е во Клубот беше дел и од екипата што играше во Серија Б, Азамоа два пати одигра од старт на неговата природна позиција и двата натпревари ги добивме по 4-0 така да чао не треба повеќе дискусија

Последно уредено од модератор:
Азамоа е звер батка, само Алегри некогаш и ако е добар е тврдоглав за некои работи, мене лично ако ме прашуваш и ако сум фан на Јуве мислам Азамоа прави голема грешка што не менува клуб , кај нас секогаш ке биде под сенка на "големите" играчи како Маркизио, не разбирате Маркизио се форисра само заради тоа што е италијанец прво, второ дете на Јуве и трето долго време е во Клубот беше дел и од екипата што играше во Серија Б, Азамоа два пати одигра од старт и двата натпревари ги добивме по 4-0 така да чао не треба повеќе дискусија
А бе тоа чао не треба повеќе дома да си го користиш кога целиот пост ти е хаос и ти си убеден дека си у право... Не значи дека си во право... а ова е форум така?
Иначе за Маркизио дај бе не заебавај имам чувство дека само фановите на Јуве не го почитуваат и највеќе го потценнуваат принцот. Па дечкото кине у средина, Ја диригира целата игра дефанзивно па и офанзивно, им помага у одбрана затвара простор има супер пас, порано коа играше понапред и голови си даваше. Е сега ако против баерн не играше добро првиот дел не треба да веруваш слепо дека да беше Азамоа на негово место дека Баерн немаше да напаѓа и дека Јуве 2 гола ќе им даеше у прво... Једино не чини Маркизио ако вие од него очекувате како Пирло да игра и да ги прави работите што ги правеше Пирло на терен.

Еве сега со Интер нема да игра па се надевам Азамоа да игра али не верувам ке игра Стураро најверојатно, види средина кога играат Азамоа Погба и Кедира и прави разлика на играта, така да можеби и јас се израсив лошо со тоа чао али и тебе не ти следува да оценуваш дали постот ми е хаос или не, сега овде секој дава мислења не мора да значи дека јас сум во право но не мора да значи дека и ти или некој друг е во право, си коментираме кој што мисли no hard feelings.

На двете утакмици каде Јувентус победил со 0-4 (Удинезе и Киево) почнал од почеток и Маркизио, додека Азамоа само на првата. Е сеа ако ги споредуваш тие две екипи (или било која друга италијанска екипа) со Баерн, имаш проблем. Сериозен проблем.

На Мистерот ќерката...:drk:

12742718_738200089649397_3293205096297077329_n.jpg

Има нешто точно во ова?

FC Juventus Balkan
пред 25 минути ·
Daniele Rugani je produzio ugovor sa Juventusom do 2020-e godine.

Andrea Barzagli ima ponudu od 2 godine ugovora + 3 godina da bude član Upravnog Odbora Juventus Football Club-a.
Да. И Падоин го продолжи и Переира.[DOUBLEPOST=1456414142][/DOUBLEPOST]
На двете утакмици каде Јувентус победил со 0-4 (Удинезе и Киево) почнал од почеток и Маркизио, додека Азамоа само на првата. Е сеа ако ги споредуваш тие две екипи (или било која друга италијанска екипа) со Баерн, имаш проблем. Сериозен проблем.
Асамоа ништо посебно не изигра против Удине, чак јас мислам дека изигра лошо за тоа што го играше порано, ама си пречутев поради позитивните коментари за него и одличниот резултат.

Асамоа ништо посебно не изигра против Удине, чак јас мислам дека изигра лошо за тоа што го играше порано, ама си пречутев поради позитивните коментари за него и одличниот резултат.
Муабетот поише беше за Маркизио. Очигледно некои членови овде заборавиле на ужасниот почеток на сезоната, кога токму Хернанес играше на негово место а овој беше повреден.

Муабетот поише беше за Маркизио. Очигледно некои членови овде заборавиле на ужасниот почеток на сезоната, кога токму Хернанес играше на негово место а овој беше повреден.
По грешка тебе сум те цитирал, ама се разбираме. ;)

Џанлука Роки судија у недела. Шо е со Рицоли бе, си зел продужен одмор? :pos:

Џанлука Роки судија у недела. Шо е со Рицоли бе, си зел продужен одмор? :pos:
Повреден е.

Иначе Самурај или како и да си, пред да кажеш нешто барем земи разлистај некои работи малку. Асамоа глава нема кренато од повреди како прво, а како второ никогаш во неговата кариера не играл на местото пред одбраната каде што игра Маркизио. Асамоа може да го заземе местото лево во средината, таму каде што игра Погба или пак лево во 3-5-2 каде што играше под Конте. Додека за Маркизио сто пати е правен муабетов и факт е дека тој не е Пирло, ама затоа е можеби најбитна алка за стабилноста на тимот. Без Маркизио во средината постојано да покрива сме ранливи на противнички напади и тоа се виде ептен на почетокот.

чек малце, викате маркизио имал дефанзивни задачи помагал у одбрана ок.... ама проблемот со тие први 2 месеца беше што неможевме гол да дадеме. а примавме голови исто како сега по 1 обично.... каде е сега тука логика? знаете ли што зборите уоште?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom