Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е за да го провоцира Погба[DOUBLEPOST=1455817330][/DOUBLEPOST]
Лемина???
Се опорави? Нели имаше некоја заебана повреда?
Така имаше вест дека сезоната му е веројатно завршена али ете повикан е играл пак тренирал..не знам оваа година реков погоре как ода си играат со изјавите за повреди и останато некако нз...

Мислам дека во темава нема некој доволно возрасен, па да го гледал Баџо... пуштете си клипчиња на јутјуб и уживајте во неговите мајстории.

П.С. На ПЕС 6 има 99 техника :icon_mrgr:

Како нема, Баџо го фатив бааги години. Роден сум 87-ма, пратам фудбал некаде од 1994 пред Светското, а сега гледам на Вики дека се пензионирал 2004-та, така да добри десет години сум го фатил Роберто. Го фатив и брат му Дино во Парма кога играше... Се сеќавам и на финалето во УЕФА баш против Јувентус. Од тоа време први дресови ми се Клинсман во Баерн и на Киеза во Парма. Ќе ги сликнам утре да ве здрма носталгија малку.

Киеза играчиште :love::love::love:

Последно уредено:
Како нема, Баџо го фатив бааги години. Роден сум 87-ма, пратам фудбал некаде од 1994 пред Светското, а сега гледам на Вики дека се пензионирал 2004-та, така да добри десет години сум го фатил Роберто. Го фатив и брат му Дино во Парма кога играше... Се сеќавам и на финалето во УЕФА баш против Јувентус. Од тоа време први дресови ми се Клинсман во Баерн и на Киеза во Парма. Ќе ги сликнам утре да ве здрма носталгија малку.

Мислам работата беше дали некој го глеал додека бил во Јуве. Иначе и ја сум крај на 87ма роден, глеав и ја Светско 94та, али на малку работи се сеќавам, камо ли како играл одреден играч во тој период :)

Мислев на Баџо додека играше во Јуве, кога бил во најдобрите години, кога ја освои златната топка... јас го фатив веќе остарен со побелена коса и брада, и секоја година ја спасуваше Бреша од испаѓање во втора лига.

Мислев на Баџо додека играше во Јуве, кога бил во најдобрите години, кога ја освои златната топка... јас го фатив веќе остарен со побелена коса и брада, и секоја година ја спасуваше Бреша од испаѓање во втора лига.
1994 Роберто Баџо беше еден од најдобрите, имаше уште еден Баџо во репрезентација на Италија, Дино Баџо и мислев дека му е брат. На светското во Америка имаше ривалство со Ромарио од Бразил, нешто ко Меси и Роналдо во последниве години, и се јадеа за најдобар стрелец мислам. Тогаш Италија беше фудбалска велесила, а и Милан беше гигант, пола тим на Италија беше составен од играчи на Милан под палката на легендарниот Ариго Саки. Зола, Барези, Албертини, Малдини. Наредна година и Баџо им се приклучи, иако не остана долго. Ради тоа и почнав да ги симпатишам Милан, покрај тоа што имаа дресови ко Вардар. Кога го промаши пеналот Баџо рикав ко магаре. :D

Не се браќа. :D

Шо е ова бе вечер сме играле ааааааааааааа а бе иам договорено тиба м пу.

Од Баџо го знам Џони Вокер пеналот и играњето за Бреша.
Јувентус го гледам од времето на Липи така да навреме сум почнал за да го разминам Баџо.

Шо е ова бе вечер сме играле ааааааааааааа а бе иам договорено тиба м пу.
Ништо сопкаст на телефон или телевизор со тебе носи си :D

4-3-1-2 :)

Можеа еден од Барsа или Бонучи да го седнат на клупа, а да влезеше Ругани на нивно место

Притисокот е голем сега, затоа не го пуштаат у оган одма Ругани,Алегри тоа уше неќна го кажа.
Свесни се сите колку е битна утакмицава,очекувам нова победа вечерва иако тврда е Болоња со Донадони.

Vidal: ‘I miss Juventus’

Bayern Munich midfielder Arturo Vidal admits “I miss Juventus”, but will still “give everything” to eliminate them from the Champions League.

The Chilean international left the Bianconeri this summer to move to the German champions, and will face his old teammates in Turin on Tuesday.

“It will be a strange game, because I had four fantastic years in Turin,” Vidal told Tk.

“Now I’m representing the shirt and the colours of Bayern, and I’ll give everything because my team can win two games and reach the Quarter-Finals.

“I admit, I miss Juve. I had four intense years where the fans developed a certain affection for me, and I felt the same about the fans.

“I also miss the sensational companions I experienced those years with. I still speak with a lot of them.

“Recently I heard from [Martin] Caceres and [Gigi] Buffon, but I still have a good relationship with all of them and I’ll be glad to see them again.”

Море марш у три лепе, пред 2-3 недели имаше шпекулации дека можеби ќе пробвале да го враќат и сакал али марш таму[DOUBLEPOST=1455914128][/DOUBLEPOST]Фрустрирање до максимум, ни требаат крила во игра неможиме да им ја рашириме одбраната вака. Немаме креативец моментално, Мората 3 пати му ја зеде на Перејра топката од нозе..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom