DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Кога Киелини го еба контра нападот со краткиот пас до Евра кој заврши во аут, она фацата што ја прај кога ги дига рамената му е еднаква на = Шо да прам толку ми е знењето 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конте во едно интервју изјави дека го терал Бонучи да заземе малку став и да се охрабри да шутира од далеку.Овој Бонучи ако уште еднаш до крај на кариера шутне а тоа да не е после корнер или нафрлање од слободен, да здобие тројна скршеница на нога. Глас изгубив сега на крај на прво ја шутна. Пичка ли ти материна, има ли некоја хиерархија у тимов и дали се знае дека кретените од одбрана не смее да шутираат во позиционен напад?
Не го гибај Андреа БонучиКонте во едно интервју изјави дека го терал Бонучи да заземе малку став и да се охрабри да шутира од далеку.
Ете од тогаш, Бонучи секогаш ги применува неговите совети. Посакува да биде Пирло![]()
Алекс СандроМората ќе ја реши утакмицава.![]()
И? Дали тоа значи дека играме добро и дека Квадрадо и Евра се подобри од Лихштајнер и Сандро? Плус тоа играме во среда куп, би немало никаква логика да ги одмара од натпреварот во ЛШ, кој патем беше во вторник. Освен се разбира физички ако не се во ред нешто.
Израмнивме 1-1 и кур после. Мораше да се притисне уште на почетокот повеќе за да прејдеме во водство. Алегри на Бонучи треба да му забрани да шутира од 2912319083 метри. Еднаш даде гол со Рома и си мисли ќе погоди уште сто пати. Три топки без врска ги тресна на трибините.
Мора порешително во второ.
дај бе вади го Погба денес ми се смучи од неговата нон шалатност глеа дека овие гризаат ко да им зависи животот он лабавото си го тера....
Лошо ја прими дибала. Али манџо е цар.иии погба асистенција... како ја заеба диабала, да не беше маџукич...