Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не можете да ги споредувате Видал и Маркизио. Првиот е јужноамериканец дојден од бундес лига, изигра 4 години и беше клучен играч, додека вториот е роден во Торино и цел живот е во Јуве (со кратка позајмица во Емполи).

Имаше Видал некој поздрав до навивачите на инастаграм пред неколку дена,ако не се лажам.

Како и да е фала му за се што направи во Јуве,придонесе многу за враќање на Јуве на врвот,беше еден од најбитните играчи и еден од омилените кај навивачите.Со среќа нека му е во Баерн.

Иначе еве што изјавува прав бјанконеро кога ќе биде прашан за неговата иднина
Zasto bi otisao iz Juventusa,verovali su u mene kada je malo ko.Zaradjujem dovoljno novca i par miliona vise na mom racunu za mene nisu motivacija.Juventusov dres je za mene najveca motivacija i privilegovan sam sto ga nosim.

Claudio Marchisio
11059939_1619897148227344_1190520981939241939_n.jpg
tumblr_m6sbxeWny31r30r4xo1_1280.jpg

sport_ca.JPG

Ова е Јувентус-Удинезе од зимата 2011, Маркизио даде одличен гол за 1-0, а потоа изгубивме 1-2 :(

Имавме гости во едната соба, а јас во другата мавав со влечки, чаршави, рамки и се што ќе ми дојдеше при рака.

Бонинаторот ќе го продолжи договорот со Јуве до 2020 година...

THIEsy.gif

:LOL:

Е де, ме скапа од некни. Прва утакмица, мамурни нозе од одморот и одма замеркни најдвате. Иначе одлични вести се овие, нема да морам да менвам ник уште 5 години.

Игра Дракслер шајнензи бите?

играл..
Игра

Мн ми се јаки билд колку се само некои од таму полни со омраза кон се италијанско да се чуди чоек. 2 недели трубат као демек Шалке не преговара одбивал понуди а се останато и ЏДМ и Агрести и СКАЈ Италија кажуваат дека преговорите течат одлично и има доста позитивни сигнали.

Имаше гласини дека Марота ќе лета утре Германија за да го заврши трансферов за 25м + 5 бонуси.

Опасно младо екипче напраивте маму ви јебем :D Брао

Во 1-то коло го пречекуваме Удинезе на Јувентус Арената...FINO ALLA FINE!!!!!
2 коло и дерби...рома-ЈУВЕНТУС wink emoticon
3 коло Јувентус-киево.....
4 коло џенова-Јувентус
5 коло Јувентус-фросиноне
6 коло наполи-Јуентус
7 коло Јувентус- болоња
8 koло интер- Јувентус
9 коло аталанта - Јувентус
10 коло сасуоло - Јувентус
11 коло Јувентус - торино
12 коло емполи - Јувентус
13 коло Јувентус - милан
14 коло палермо - Јувентус
15 коло лазио - Јувентус
16 коло Јувентус - фиорентина
17 коло капри - Јувентус
18 коло Јувентус - хелас верона
19 коло самдориа - Јувентус

Последно уредено:
19:20 - DRAXLER NUMBER ONE GOAL OF JUVE - According to Sky Sports, Draxler is the number one goal for Juventus.The German and Juventus already have an agreement for $ 3.5 million per year.Right now, Juve is working to reach an agreement with Schalke for Draxler.The German club wants 30 million, Juventus, however, want to turn it down a bit 'the price to pay for the player class 93. However, the tractive between the parties continues to search for a deal that will please everyone.This summer, Juventus has also armored his best men, and tomorrow will be announced the renewal of Bonucci until 2020.

Игра

Мн ми се јаки билд колку се само некои од таму полни со омраза кон се италијанско да се чуди чоек. 2 недели трубат као демек Шалке не преговара одбивал понуди а се останато и ЏДМ и Агрести и СКАЈ Италија кажуваат дека преговорите течат одлично и има доста позитивни сигнали.

Имаше гласини дека Марота ќе лета утре Германија за да го заврши трансферов за 25м + 5 бонуси.

Билд пред пола саат пишале дека сте понудиле околу 20 мил. евра и понудата е одбиена од Шалке. Сакаат 30 мил. евра. Не знам што им се лутиш на Билд кога најточни информации објавуваат за бундеслигашите. Демек љубоморат што ќе го купите играчот? Па тие не се фудбалски тим. Не знам како може на такво нешто да помислиш.

Па пишале дека течат добро преговорите затоа што има позитивен сигнал од Дракслер за трансфер, а управата на Шалке нема насила да го држат. Само сигурно нема и за 20 да ви го дадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom