Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе добро сега некој се 9, некој се 5, некој 11 со оглед кој како пристигнал и колку сам тренирал.

Муабетот мие дека ова на Дортмунд му е 6ти меч, ни излегоја со прва постава и тренираат скоро месец. Првото искрено одлично се држевме со оглед дека ни е прва утакмица, второто до кај 70та клапнавме.

Дибала одлични топки пушташе и супер слободен. Стураро луѓе мн ме изненади мн смена тој на позиција на Тело првите 10тина мин од второто полувреме.

Се на се е ок, ова беше само кондиционен тренинг.

Нето ОДЛИЧЕН
Буфон БОГ.

За Стураро се сложвам. Нема да ме чуди типот во иднина да биди еден од капитените на Јувентус.

“We’re a bit tired, as we’ve only been training for five days and did a lot of hard fitness work,” he told the official club website.

Резултататите од подготвителните натпревари се помалку битни од прогнозата за времето утре.

Баталете тоа, да не знаете кога ќе ја даваат на Арена реприза?

Резултататите од подготвителните натпревари се помалку битни од прогнозата за времето утре.

Баталете тоа, да не знаете кога ќе ја даваат на Арена реприза?
Денес во 18.00 на 4-ка.

И дај види со стратачелава, замина ти на некое време и оп ете го...ме пресмеа во Серие А. Само не викај му многу, туку кажи му дека добро е да ги знаеш маните на непријателот ко оче наш :D

Еве ја цела утакмица на youtube ако сака некој да ја гледа :)

watch

Има нешто ново за Дракслер?

Денес во 18.00 на 4-ка.

И дај види со стратачелава, замина ти на некое време и оп ете го...ме пресмеа во Серие А. Само не викај му многу, туку кажи му дека добро е да ги знаеш маните на непријателот ко оче наш :D
Беги кога прочитав срам ме фати и мене :sramezliv:

Ама барем се согазив од смеење кога кажа дека он не се замарал со Интер и затоа не знаел. Ме потсети на еден мој другар кога го прашаа кој е претседател на Америка и не знаеше да каже, неговиот одговор беше јас сум патриот и не се замарам со други држави :pos:

According to Sky Sports, at Juventus there is great confidence on the closure with Schalke 04 for Julian Draxler. The Bianconeri in fact, already have an agreement with the German player on the basis of €3.5 million per year.Juventus, also in this weekend has had little contact with Schalke and the two clubs will resume tomorrow to deal with this sort of practical to seek a financial settlement. The Germans want 30 million for Draxler, Juventus, however, would like to spend less, but they are confident of closing the deal.
Ај нека се договорат и нека го донесат веќе да заврши сагава околу треквартистава

Мора што побрзо да се донесат засилувањата, за да имаат време да се воиграат... овие другиве екипи солидно се засилија, затоа мораме да бидеме чекор пред нив.

Беги кога прочитав срам ме фати и мене :sramezliv:

Ама барем се согазив од смеење кога кажа дека он не се замарал со Интер и затоа не знаел. Ме потсети на еден мој другар кога го прашаа кој е претседател на Америка и не знаеше да каже, неговиот одговор беше јас сум патриот и не се замарам со други држави :pos:
па така е, поздрави го другар ти од мене :D

Julian%25252BDraxler.%25252BTestmatch%25252BSchalke%25252B04%25252BGermany%25252Bagainst%25252BAl%25252BSadd%25252BQuatar_7641d9_4707342.jpg

tumblr_m7thatwcTl1rxudv9o1_400.gif
[DOUBLEPOST=1437950323][/DOUBLEPOST]Видал моментално лета за Михен, ме разочара тоа што досега ни збор за нас немал навивачите....

Последно уредено:
Имаше Видал некој поздрав до навивачите на инастаграм пред неколку дена,ако не се лажам.

Како и да е фала му за се што направи во Јуве,придонесе многу за враќање на Јуве на врвот,беше еден од најбитните играчи и еден од омилените кај навивачите.Со среќа нека му е во Баерн.

Иначе еве што изјавува прав бјанконеро кога ќе биде прашан за неговата иднина
Zasto bi otisao iz Juventusa,verovali su u mene kada je malo ko.Zaradjujem dovoljno novca i par miliona vise na mom racunu za mene nisu motivacija.Juventusov dres je za mene najveca motivacija i privilegovan sam sto ga nosim.

Claudio Marchisio
11059939_1619897148227344_1190520981939241939_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom