Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Во 1-то коло го пречекуваме Удинезе на Јувентус Арената...FINO ALLA FINE!!!!!
2 коло и дерби...рома-ЈУВЕНТУС wink emoticon
3 коло Јувентус-киево.....
4 коло џенова-Јувентус
5 коло Јувентус-фросиноне
6 коло наполи-Јуентус
7 коло Јувентус- болоња
8 koло интер- Јувентус
9 коло аталанта - Јувентус
10 коло сасуоло - Јувентус
11 коло Јувентус - торино
12 коло емполи - Јувентус
13 коло Јувентус - милан
14 коло палермо - Јувентус
15 коло лазио - Јувентус
Зошто намерно ги пишуваш другиве екипи со мала буква? До толку немаш респект кон ниеден друг тим освен Јуве? :)

Прва понуда на Марота за Дракслер... 15 милиони + бонуси :facepalm:. Абе лупни таму 27-28 милиони па ценкај се, што кур ќе правиш со 15 милки?

Ме накурчи, место што побрзо да се заврши работава, овој ја тера циганскана, да се исценка.

Икономист - Шпартаџија

Билд пред пола саат пишале дека сте понудиле околу 20 мил. евра и понудата е одбиена од Шалке. Сакаат 30 мил. евра. Не знам што им се лутиш на Билд кога најточни информации објавуваат за бундеслигашите. Демек љубоморат што ќе го купите играчот? Па тие не се фудбалски тим. Не знам како може на такво нешто да помислиш.

Па пишале дека течат добро преговорите затоа што има позитивен сигнал од Дракслер за трансфер, а управата на Шалке нема насила да го држат. Само сигурно нема и за 20 да ви го дадат.
Ме нервира тоа што негираја до вчера вадеја 300 гласини, и после вадат и ставаат гласини еден тон ма да тоа го работат сите весници.

Иначе имаме договор со Дракслер се е на место, преговорите течеле засега со Шалке одлично ама нормална работа е ценкањето. Иначе неам ништо против Бундеслигашите туку медиуми шо трескаат и вадат гласини како им одговара.[DOUBLEPOST=1438021360][/DOUBLEPOST]
Прва понуда на Марота за Дракслер... 15 милиони + бонуси :facepalm:. Абе лупни таму 27-28 милиони па ценкај се, што кур ќе правиш со 15 милки?

Ме накурчи, место што побрзо да се заврши работава, овој ја тера циганскана, да се исценка.

Икономист - Шпартаџија
Имаше репорти дека 25 + 5 бонуси и утре летал за Германија.

Билд не негираа ниту еднаш. Секој ден ги читам. Особено после 00ч. објавуваат нови вести. Инаку нема што да паничите. Ќе го потпишете до крајот на неделата (освен ако не се предомисли Дракслер), секако за еден месец ви почнува првенството. Ќе има време да тренира со новите колеги.

Икономист - Шпартаџија
omeo Agresti ‏@romeoagresti 2m2 minutes ago
La #Juventus su #Draxler andrà avanti. Previsti nuovi contatti nelle prossime ore con lo @s04 per cercare di sbloccare la situazione.

Нова понуда сме пратиле не паничете одма, преговори се ова не е мајтап милионски суми се во прашање

Билд не негираа ниту еднаш. Секој ден ги читам. Особено после 00ч. објавуваат нови вести. Инаку нема што да паничите. Ќе го потпишете до крајот на неделата (освен ако не се предомисли Дракслер), секако за еден месец ви почнува првенството. Ќе има време да тренира со новите колеги.
кје видиме што како има време

Не ме сваќаш значи ОК е и да љуфни некој, туку на моменти мн мн дефанзивно се однесуваат кога се во прашање германски играчи, ми се чини дека ќе негираат до крај. Тоа е мој впечаток што не значи дека сум во право :)[DOUBLEPOST=1438022763][/DOUBLEPOST]Marotta : " We want an attacking midfielder and a left back "
Според Pedulla Понудивме 25 милиони плус бонуси,

Агрести кој е неверојатен дури и подобар од ЏДМ само за Италијански пазар рече дека нова понуда ќе има за сат и нови контакти

Последно уредено:
Не ме сваќаш значи ОК е и да љуфни некој, туку на моменти мн мн дефанзивно се однесуваат кога се во прашање германски играчи, ми се чини дека ќе негираат до крај. Тоа е мој впечаток што не значи дека сум во право :)[DOUBLEPOST=1438022763][/DOUBLEPOST]Marotta : " We want an attacking midfielder and a left back "
Според Pedulla Понудивме 25 милиони плус бонуси,

Агрести кој е неверојатен дури и подобар од ЏДМ само за Италијански пазар рече дека нова понуда ќе има за сат и нови контакти

Ама ти не сфаќаш. Јас ти кажувам дека не негирале ниту еднаш, ти пак ми кажуваш дека ќе негираат до крај. Билд си добиваат информации од клубовите и објавуваат. Не ставови и мислења од новинарите туку од директорите и менаџерите на клубовите.

SKY's @DiMarzio reports that Draxler is pushing to join Juve while Schalke have not rejected an offer from Juve[DOUBLEPOST=1438023535][/DOUBLEPOST]
Ама ти не сфаќаш. Јас ти кажувам дека не негирале ниту еднаш, ти пак ми кажуваш дека ќе негираат до крај. Билд си добиваат информации од клубовите и објавуваат. Не ставови и мислења од новинарите туку од директорите и менаџерите на клубовите.
Ок на Јувентуз и на твитер друго читав али ок :)

Апдејт :)

Хелд потврди за Шалке ТВ како што и претходно Билд објавија дека сте испратиле понуда и дека е одбиена. Не потврди колкава сума станува збор (Билд пишаа околу 20 мил. евра). Но, важното е што кажа дека преговорите се прекинати и ги известиле вашите дека ќе нема повеќе преговори и да не го контактирале повеќе Дракслер.

Сигурно значи смешна понуда сте испратиле па затоа се навредиле и ставиле крај на преговорите.

Апдејт :)

Хелд потврди за Шалке ТВ како што и претходно Билд објавија дека сте испратиле понуда и дека е одбиена. Не потврди колкава сума станува збор (Билд пишаа околу 20 мил. евра). Но, важното е што кажа дека преговорите се прекинати и ги известиле вашите дека ќе нема повеќе преговори и да не го контактирале повеќе Дракслер.

Сигурно значи смешна понуда сте испратиле па затоа се навредиле и ставиле крај на преговорите.
Horst Heldt, with a tweet on the official profile of schalke 04, he said, " we have received and rejected an offer of juventus for draxler. We have also been warned the club bianconero that we do not intend to continue the negotiation ".

Нова понуда сме пратиле не паничете одма, преговори се ова не е мајтап милионски суми се во прашање

1375735945_black-guy-laughing-on-boat-gif.gif

Ете ни го напикаа со се мадиња Шалке... Знам дека Марота е цар за позајмици, слободни трансфери, итн ама ова не му требаше. Сега кој е слободен на трансфер пазарот? Квадрадо? Де Брујне? Геце...? Сите овие коштаат повеќе одколку што бараше Шалке за Дракслер. Нема многу избор на играчи за оваа позиција, не требаше толку опуштен да биде Бепе, голема грешка маме му ебам

Ме разочара Марота, знаев дека ќе се ценка за играчов (како и секогаш), ама да им понудиш 15 милиони е стварно неблагодарно, и јас да бев на нивно место сместа ќе ги прекинев преговорите.

Не ми е криво што не одбија, туку што знам дека оваа сезона направија пари до таван и уште се ценкаат за ебени 15 милиони.... ако им е

Никој тука појма нема за сигурно и можиме само да шпекулираме, ама мене сево ова ми е многу чудно...
Колкава би можела да биди почетната понуда шо толку многу се навредија па толку децидно да прекинат? Сигурно Марота не понуди една рака сончоглед или десет кубици дрва, ете Ширеа погоре пиша 15 милки шо е сосем во ред ко за почетна понуда. ( јебига ако е точно, Баерн почетно нудеше 20 за Видал, па не видов некој нарочито да пмс-ираше)
Безвезе е туку така да излезиш од преговори, кога веќе си се нафатил да продаваш играч.
Пак ќе речам, сево ова е врз основа на претпоставки и само мое мислење, можи стварно овај понудил 5 миљони на 10 рати, тешко дека некогаш ќе дознајме за сигурно

Читам од повеќето од тука дека Јувентус направил големи приходи итн .

http://www.bloomberg.com/research/stocks/financials/financials.asp?ticker=JUVE:IM

Зошто мислите дека имаат многу пари за трошење?

Билансот на трансферите е следен , потрошени 88 милиони евра а од продажби заработени 31,5 милиони евра.
http://www.transfermarkt.de/serie-a/transfers/wettbewerb/IT1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom