Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мондо го заборавил како изгледа Огбона... :cuc: Се тоа се должи на настапите оваа година на дефанзивецот за тимот.

Пирло по се изгледа ќе остане уште сезонава во тимот, т.е. ќе си го испочитува договорот што му истекува наредниот Јуни. Ај добар ќе биде како замена последнава сезона, потребно ни е да имаме јака клупа, тој и Кедира ќе играат како последни играчи пред одбраната, и со тоа ќе немора да се форсира Маркизио да игра на тој дел од теренот.

Мило ми е за Мората, одкако замина од Реал, детето стана главен напаѓач напред, а башка како што гледаме Дел Боске редовно почна да го вика во репрезентацијата, па дури и таму можам да заклучам дека ги почнува натпреварите од првата минута.

Само Марота да не дозволи да се врати во Реал, дека стварно ќе му пропадне и кариера и се досега што направи последнава сезона.
Не измислувај муабети бе, од кај да знам кој е тој Дејвид Голд и уште повеќе од каде да знам оти Обианг направил трансфер во тимот на кој што тој е фан, газда или богзнае што. Па така не ми беше јасно како го поврзува Огбона со Обианг и која е поентата.

Не измислувај муабети бе, од кај да знам кој е тој Дејвид Голд и уште повеќе од каде да знам оти Обианг направил трансфер во тимот на кој што тој е фан, газда или богзнае што. Па така не ми беше јасно како го поврзува Огбона со Обианг и која е поентата.

Добро де, не се лути...
crying.gif

Последно уредено:
Момци не сум пишал одамна на темава,ве читам понекогаш и моето мислење за изминатата сезона е дека оваа екипа го достигна ВРВОТ со тоа што освои 33 скудето,10 куп и изигра ФИНАЛЕ НА ЛШ после толку турбуленции што имавме со европските натпревари. Реално гледано Барселона е многу надмоќна но нашите Јувентини достојно и се спротиставија дури можевме да напрвиме и изненадување,но што етука е догодина посилни по трофејот.
За трансферот на Кедира мислам оти е добро засилување за безпари шо се вика,ќе врше доста работа у средниот ред,искусен играч шо ќе игре голема улога у важни натпревари според мене. :)
Поздрав и ФОРЦА ЈУВЕ!

Размисли нареден пат пред да кажеш дека Мондо не знае нешто во врска со Јуве :anco:
Па така ти изгледаше прашањето.
Огбоња, текст за Обианг и рандом шутрак шо пиши глупост а ти прашваш :)

ај ќе го нервираме мондо дека незнај основни работи за јуве :pipi:

Читам нешто носон го шушкаат, евентуално доаѓање ако си оди Тевез. :O

Читам нешто носон го шушкаат, евентуално доаѓање ако си оди Тевез. :O
Сега еве излезе информација дека наводно Тевез ја одбил понудата од Атлетико Мадрид, останува уште Бока да ја одбие :)))

Независно, Ибро си е Ибро..Колку и да се плука, факт е дека е машина за голови, играч кој сеуште гарантира 20+ гола во Сериа А во сезоната.

Сега еве излезе информација дека наводно Тевез ја одбил понудата од Атлетико Мадрид, останува уште Бока да ја одбие :)))

Независно, Ибро си е Ибро..Колку и да се плука, факт е дека е машина за голови, играч кој сеуште гарантира 20+ гола во Сериа А во сезоната.

Според тоа какви квалитети поседува, у секој момент е добредојден. Не ми се допаѓа начинот на кој си отиде, но тоа е тоа.

Ако евентуално дојде, како што сите го сакаа Алегри, ништо чудно и овој.

А за Тевез, сакал само у Бока да оди, но се чека официјално чао/останувам од него.

п.с. За Љоренте интерес од Мадрид. Што не беше сезонава како лани, не беше, ама па единствен таков играч е моментално у Јувентус. Матри не се брои, ќе си иде.

Нема да освоиме ЛШ ако дојде Ибра :\...

Нема врска, подобро би идел со еден од Sаsа или Берарди одколку со дедо Носко. Крајно време е да и дадеме шанса на младиве дечки, приказната за Ибра и Јуве умре уште во 2006 година

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
Според сите големи медиуми и #SKY, #Juve притиска силно за #Nainggolan, излегоа и гласини дека ќе го спонзорира #Cagliari со 18м.[DOUBLEPOST=1434046505][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 26s27 seconds ago
#Marotta и #Paratici се во #Milan и разговараат со агентот на #Tevez, му дадоа рок од една недела за да каже дали останува или си оди.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
Ако си оди #Tevez, #Marotta ќе тргне по нов напаѓач, најверојатно #Mandzukic.[DOUBLEPOST=1434047114][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Morata - #Juve дојде до мојата врата, #Paratici зборуваше со мене во моите најтешки периоди и ми кажа што можи да се случи оваа година.

Последно уредено:
Што е финтава со Сапонара... Нешто ќе сме го земале, ама ќе сме го оставиле на позајмица во Емполи

Bonucci e la Juventus, mano nella mano insieme fino al 2019. Matrimonio celebrato, rinnovo compiuto dopo un incontro di circa due ore a Milano. Dettagli nello specifico? Il difensore della Juventus guadagnerà sui 3,5 milioni di euro a stagione più bonus. Bonucci sposa il bianconero, ancora e ancora: rinnovo fatto e compiuto

Бонучи во Јуве до 2019, платата 3,5 милиони годишно

Последно уредено:
Изгледа Заза е договорен за 14 мил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom