Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Многу паметно праи Јуве што сака да се затепаат Барса,Реал,ПСЖ и Сити за Погба па да извадат едно стотче ко од шала.

Реално со тоа стотче може тимиште да се напраи. Обавезно мора да удрат на лев/десен бек ако сакаат нешто поеќе у Европа.

Кoјa сaкaaт нaпaѓaч некa гo нoсaт aмa мaнџaтa ич не гo сaкaм у јуве
Го делам мислењето со тебе иако мислам дека ова се само измислени муабети и дека нема ни интерес за Манџукич. При Дибала, Мората, Тевез, најверојатно Заза и Берарди мислам дека не ни е потребен друг напаѓач.

Тевез ќе си оди, истото важи и за Љоренте.
Па нападот ќе ни биде Дибала, Мората, Заза, Берарди и Манџата. (најверојатно :) )

------------Кавани-----------
Мората---------------Дибала

Резерви Берарди и Заза :drk:
И ова не е лошо. :D

Видал > Погба, ако продаваме нормално, немат да го жалам на Погба, незнам зошто ама ме нема убедено дека вреди 80+ милиони евра.
со оглед дека се пумпаат цените вреди он толку, пошто реално гази ѕверот за негова возраст...

Каков црн Манџукич бе... Ако купуваат таков напаѓач веќе, подобро Џеко. Иако и двајцата не се баш компактни на денешниот фудбал.

Какви џековци манџуковцки, Карлос Бака треба да биде името што ќе не води до титулата во ЛШ :D

За нас само Фалкао, како што му ја кренавме формата на отпишаните Пирло и Тевез, така и со него ќе биди. Или пак Ибра да си го вратиме, партали ќе прај.

Каков црн Манџукич бе... Ако купуваат таков напаѓач веќе, подобро Џеко. Иако и двајцата не се баш компактни на денешниот фудбал.
Се согласувам. Манџата се поврзуваше со Јуве уште кога беше во Динамо. Не е лош, ама мислам дека има далеку подобри опции од него.

Манџукич може да биде само замена за Љоренте, замена за Тевез треба рецимо Кавани или евентуално Фалкао. Повеќе сум за првиот ради искуството што го има во Калчото.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Moratta - Му должам многу на #Juve, ми дадоа толку многу и сакам да вратам за сето тоа. Среќен сум во Јуве и не гледам зошто би си заминал[DOUBLEPOST=1434219387][/DOUBLEPOST]Колку и да звучи глупо нема да тргнеме по замена за Тевез затоа што веќе го имаме Дибала кој го сметаат и го гледаат како наследник на Тевез. Маџу или Кавани ќе бидат донесени за CF позиција, по се изгледа можно е да играме 4-3-3 наредната година ако навистина успеат да го вратат Берарди кој Алегри го гледа како треквартиста и директна замена за Тевез и оној кој ќе ротира со Дибала или ќе игра на крило

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom