Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е страв да не се спремаме да продаваме некој од Погба/Видал..

Погба и Видал ги демантираа гласините за нивно можно заминување... Со доаѓањето на Кедира се ослободува Пирло, додека ако го земеме Витсел, најверојатно си оди Падоин :(

Па нели покрај Пирло и Пепе не напушта... или ја сум јанглаш.
И нормално тие две „дупки“ мора да се пополнат.

Погба и Видал ги демантираа гласините за нивно можно заминување... Со доаѓањето на Кедира се ослободува Пирло, додека ако го земеме Витсел, најверојатно си оди Падоин :(
Witsel АМ ќе игра доколку биди доведен

Witsel АМ ќе игра доколку биди доведен

Мислам дека има искуство и како CMF... Нема врска, нека дојде, па потоа ќе правиме муабет :)

Адидас новите дресови ќе ги направи во ретро стил, нешто налик на оние што фудбалерите ги носеле во 1980 година. Додека големи се шансите вторите да бидат розеви, заради оргиналните дресови што ни биле такви пред 100 и кусур години

adidas-juventus-15-16-home-kit-1.jpg

article-1190356-052F4545000005DC-357_224x339.jpg

Витсел од десен бек до полушпиц ,се игра,незнм колку само се сериозни гласините за него.А контакт секако постои уште одамна.

Не можам да мислам на трансфери сеа... уште само четири дена :vozbud:.Ме пука еуфорија уште од сега,нема да има спиење од четврток натака
Еве како изгледал Деле Алпи на меч против Барселона во 1991 година
juventus-1991-04-24-juventus-barcellona-02.jpg

juventus-vs-barcelona-1991-cup-winners-cup_piwwsqztln2a1hesf9s90vslp.jpg

Витсел од десен бек до полушпиц ,се игра,незнм колку само се сериозни гласините за него.А контакт секако постои уште одамна.
Padoin KRALOT ne go davame a taka nekako mi mirisa!

Иначе не знам дали знајте уште имаме НЕофицијален долг а тој долг е спрема Exor 250тина милиончиња па зато не се води како официјален, сепак и покрај ова Елкан и Exor ќе ни дат 50 милиончиња :)

Иначе не знам дали знајте уште имаме НЕофицијален долг а тој долг е спрема Exor 250тина милиончиња па зато не се води како официјален, сепак и покрај ова Елкан и Exor ќе ни дат 50 милиончиња :)

Переме кеш преку ексор а:noze:

Ами ние ги потрошивме веќе :D

Переме кеш преку ексор а:noze:
Во три години скоро 4 од 160м ситгнавме до обрт на 350м вави сезони како оваа во ЛШ ќе ни донесат повеќе фанови макар биле и пластични пошто тие трошат пари на дресој.

premi-uefa-club-italiani-2014-2015-2.png

(ова е до финалето кешот заработен од ЛЕ и ЛШ)

Ако победиме финалето во ЛШ стигаме и до 400м обрт спроед ЏДМ. Досега имаме 320 без парите од Адидас како нов спонзор.

Треба да купиме некој јапонец- кинез да ни се трошат дресој и таму слично како што направи Манчестер.

Сега долгот кон Еxor заборајв како беше имаше цела статија ама знам дека им 'борџиме' 250-60 милки ама дека фактички ние сме нивна сопственост сеуште долгот е неофицијален не се рачуна, но Јуве сакаме да биди самостојна фирма и клуб тоа е целата политика на ова раководство.

Гo личи aдидaс дресoв. Скoрo се дo сегa штo видoв ми се свиѓa :)
tu7ebyru.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom