Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Омилени голови во Серија А сезонава: Бонучи против Рома, Пирло против Торино во 93та и слободниот на Тевез против Рома.

Toni:''Juve zasluzuje da osvoji Ligu Sampiona,samim tim i Buffon zasluzuje Zlatnu loptu! Momci su to zasluzili,od srca navijam za njih u Berlinu,to su moji prijatelji!''
10411953_1604242313126161_8361505229533542875_n.jpg

Прошол низ доста тимови во неговата кариера,али секогаш останал коректен во своите изјави,со голем респект кон поранешните клубови и соиграчи :cuc:

Вирхвуд, Неста и Џентиле ни помагат со совети како да го застаниме меси O.o

Џентиле :love:

Ругани ги изиграл сите минути оваа сезона, нитуеднаш не бил заменет, и нема добиено нитуеден жолт картон.... сега кога ќе дојде во Јуве, дополнително ќе се подобри покрај Бонучи, Барѕаљи и Келини. Имам големи очекувања од детево кај нас во иднина, се надевам дека Алегри ќе му дава шанса во првиот тим, како што правеше и со другите млади играчи.

На жалост мислам дека Ругани ќе биде пратен на позајмица и оваа сезона... Се надевам ова нема да се случи и дека идната сезона ќе игра кај нас.

Вчера Заза и Берарди во стил ја завршија сезоната :D

Ако некој е сигурен дека ќе се врати ,тоа е Ругани.Потврденно во повеќе наврати од нашето раководство.

RUGANI gi odigral site 38 utakmici, nitu eden zolt karton :D aaaa odbranben igrac e :rolleyes:

Berardi isto taka 21 godini, 2 sezoni vo Serie A so mnogu golovi, asistencii, i pred se dobri igri.

Jas bi go vratil Berardi, Zaza NE, Rugani DA, tuka e Dybala isto taka i Khedira. TOP!!!

Ushte POGBA i VIDAL da ne zaminat, ke gazime ushte mnogu godini vo Kalcoto, a vo Evropa ke se stabilizrame :D

Ја мислам дека и Ѕаѕа може да дојде место Љоренте или Матри ипак е доста помлад од овие и има вредност на пазарот,може да биде како Стураро кој никој не очекуваше дека ќе се вклопи толку добро во Јуве.

Љоренте и Матри веќе нема што да понудат на тимот и се 30 год. така да време е да се подмладува тимот.

Ја мислам дека и Ѕаѕа може да дојде место Љоренте или Матри ипак е доста помлад од овие и има вредност на пазарот,може да биде како Стураро кој никој не очекуваше дека ќе се вклопи толку добро во Јуве.

Љоренте и Матри веќе нема што да понудат на тимот и се 30 год. така да време е да се подмладува тимот.
Матри сам ни донесе куп титула :D
Плус Федерика... :vrtioci:
Би ја пуштил толку лесно? :bance:

Групата на Царот! Царот не го даваме!! :pos:
Ова мора да е масло на Деви или Ширеа:D

btw.
Муабетите за Нето за муфте повторно се актуелни
Значи Марота ќе почнам Босман да го викам

- Пирло
- Погба
- Љоренте
- Кедира