A
apidrone
Гостин
Мене ми е страв да не се спремаме да продаваме некој од Погба/Видал..значи нејќам бе толку средишњаци, ФК Мидфилдерс ли ќе се викаме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми е страв да не се спремаме да продаваме некој од Погба/Видал..значи нејќам бе толку средишњаци, ФК Мидфилдерс ли ќе се викаме...
Мене ми е страв да не се спремаме да продаваме некој од Погба/Видал..
Witsel АМ ќе игра доколку биди доведенПогба и Видал ги демантираа гласините за нивно можно заминување... Со доаѓањето на Кедира се ослободува Пирло, додека ако го земеме Витсел, најверојатно си оди Падоин![]()
Witsel АМ ќе игра доколку биди доведен
Padoin KRALOT ne go davame a taka nekako mi mirisa!Витсел од десен бек до полушпиц ,се игра,незнм колку само се сериозни гласините за него.А контакт секако постои уште одамна.
Витсел од десен бек до полушпиц ,се игра,незнм колку само се сериозни гласините за него.А контакт секако постои уште одамна.
Иначе не знам дали знајте уште имаме НЕофицијален долг а тој долг е спрема Exor 250тина милиончиња па зато не се води како официјален, сепак и покрај ова Елкан и Exor ќе ни дат 50 милиончиња![]()
Ами ние ги потрошивме веќеИначе не знам дали знајте уште имаме НЕофицијален долг а тој долг е спрема Exor 250тина милиончиња па зато не се води како официјален, сепак и покрај ова Елкан и Exor ќе ни дат 50 милиончиња![]()
Во три години скоро 4 од 160м ситгнавме до обрт на 350м вави сезони како оваа во ЛШ ќе ни донесат повеќе фанови макар биле и пластични пошто тие трошат пари на дресој.Переме кеш преку ексор а![]()