Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме веќе кај групата, додадете го и Гарфилд... уште тој ни фали :)

И Нигерот :'(

Групата на Царот! Царот не го даваме!! :pos:
Ова мора да е масло на Деви или Ширеа:D
=( You got me :(

Групата бре од тука шо ние кајгана на Јуве навивачите, ја прекрстив така одамна[DOUBLEPOST=1433197207][/DOUBLEPOST]Bayern Munich Defender Could Make Shock Serie A Return With Juventus
http://forzaitalianfootball.com/201...ould-make-shock-serie-a-return-with-juventus/

Wolfsburg Star Tops Juventus Wishlist
http://forzaitalianfootball.com/2015/05/wolfsburg-star-tops-juventus-wishlist/

[DOUBLEPOST=1433197260][/DOUBLEPOST]
tumblr_np9pi874Yq1sl3r2wo1_1280.jpg

:pos:

Не се заебавајте, мора да го вратиме Берарди летото. Не може да очекуваме во Сасуоло да напредне повеќе. Доволно искуство собра за две сезони и потребна му е стабилна средина каде што ќе се созрее тактички, како и дисциплински. 13 жолти картони доби сезонава и ако не се лажам еден или два црвени. И лани исто така доби доста картони, не е баш во ред со дисциплината. А фудбалот го има во нозете, плус што игра со лева нога а ние немаме таков играч. Плус тоа што повеќе сака да игра на крило, ни отвара можност за уште една формација.

Заза е повеќе класичен напаѓач, чекач. Не дека е лош, ама Берарди може многу повеќе да придонесе. Жал ќе ми е ако мора да помине уште една сезона во Сасуоло или на друго место. Слична грешка направивме со Габиадини кој одлично игра, мислам дека со Берарди не смее да се направи истото.

Лол... 15/20 милиони да фрлиш на играч кој е 97 годиште, не ми изгледа некако на паметен потег. Ама ај Марота си знае[DOUBLEPOST=1433235026][/DOUBLEPOST]Туку сега видов, на детево договорот со Базел му истекува наредната година, затоа нашиве го барале...

Последно уредено:
Матри сам ни донесе куп титула :D
Плус Федерика... :vrtioci:
Би ја пуштил толку лесно? :bance:

Ја имаме Лаура + не е фејк јувенташка ко Федерика:)
maxresdefault.jpg

еве го копиљот за кој плативме 15 мил. 18 год. има,17 гола и 13 асистенции

Зирнете видеава, не може да се стаат тука[или јас не знам :D ].

Читам нешто демек Витсел преговарал со Јувентус? Има нешто или знае некој нешто подетално??

Медиумите подолго време пишуваат дека 26 годишниот репрезентативец на ’Црвените Ѓаволи’ е дел од листата со желби на Јувентус.

Во разговор со Sudinfo, Аксел Витсел сега ги потврди ваквите стории и откри дека е во преговори со ’Старата Дама’.

„Имам 26 години, и мислам дека ова е прав момент за ново искуство” – вели фудбалерот од средниот ред.

„Постојано велев дека не сакам да заминам од Зенит се додека не ја освоиме титулата во Русија, и оваа цел е остварена”.

„Кое првенство го преферирам? Ниту едно, едноставно сакам да играм за топ клуб во топ првенство”.

„Јувентус? Остварен е контакт, преговорите се во тек”.

„Се работи за фантастичен тим со одличен проект. Јувентус сака да се врати на шампионските денови од времето на Зинедин Зидан и Павел Недвед”.

„Преговорите се во тек, како со мене така и со Зенит”.

„Јуве е дестинација која би можела да ми одговара”.

Марота шта ти је брате

значи нејќам бе толку средишњаци, ФК Мидфилдерс ли ќе се викаме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom