Конте повеќе сака да биде менаџер него само тренер.
Неколку пати има изјавено дека сака да работи во Англија.
И Алегри изјавуваше дека тоа му е желба...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конте повеќе сака да биде менаџер него само тренер.
Неколку пати има изјавено дека сака да работи во Англија.
Срамни навивачки песни/навреди за Скиреа и Песото за време на утакмицатаШто пишува овде?
Како бе Џеко и Погба за Погба ?Пичка им матер, арно тогаш им направи Мората кога им аплаудираше
Некоја информација за Лихт зошто не настапи синоќа, а беше најавуван во првиот состав? Вчера заборавив да го пофалам и Морбидниот (како што го викаат овие од Фан Клуб Милан ) за тактиката, поставеноста и крајниот резултат. Падоин на првата утакмица ни го пореметија, а синоќа изиграваше Турам во одбраната[DOUBLEPOST=1428494493][/DOUBLEPOST]Ајде Марота, потпишувај со две раце
![]()
So srekja na tia vecerva sto ke igrat, teski seljaci Florence se, iskompleksirani do koska se!
Не беше внесен Љоки за напад, туку повеќе за одбрана за скокање на нафрлени топки... така изјави Алегри по утакмица дека морал да има висок играч . Ќе разбере Коман не му се секирај толку.Прекрасна игра ,на тежок терен ги надигра иако отсуствуваа 3 ца клучни играчи )Тевез,Пирло,Погба )
Лоша работа е тоа што во финалето ке го нема во нападот Мората но со повторување на играта со Фиорентина Матри сигурно може да го замени .Исто и Маркисио ке го пропушти финалето поради суспензија иако немаше потреба да прави жолт .
Коман го внесе во игра и го извади небаре Љоренте кој знае што може да напарви во нападот ,кога веке го вади нека го смени со одбрана или средина .Несватлив ми беше сепак му го руши егото на Коман .
Переира со игрите сезонава навистина ме изненади и заслужено доби повик да игра за Аргентина .
Судијата никогаш не дава изјава после мечот, а посебно не за да коментира сопствена одлука. Со жалба има шанса да биде поништен црвениот, ама можностите се не повеќе од 5%. Не за друго, може не беше за црвен стартот, ама беше за чист жолт на горната граница. Ако судијата одлучил дека е претеран потег, тогаш нема шанси да биде поништен.Туку ме интересира изјава од судијата ако има даено во врска со црвениот картон. Пошо само јас го оправдував, а причина што ме изнервира в крај Мората со глупоќата негова.
@DeviAngel? има нешто таму странство на форумот кај шо членуваш ?![]()